‘Sat vremena ga spašavali’ Zlatarnica izdala posebno upozorenje: ‘Možete ostati bez prsta’

Vozilo hitne pomoći. Ilustracija (Foto: Damir Krajac / CROPIX)

Zbog prstena na ruci, muškarcu iz Požege dogodila se neočekivana situacija. Naime, djelatnici zlatarne dobili su poziv hitne pomoći da se upute prema mladiću koji je u problemu. No, kada su tamo došli, shvatili su da mu ne mogu pomoći, pa su morali kontaktirati vatrogasce.

Sat vremena vatrogasci su posebnim kliještima muškarcu skidali prsten kojeg nisu spasili, no, ono što je najbitnije prst je spašen.

‘Mirišljav, izgelirane kose’ Zagrepčanka pristala pomoći potpunom strancu: ‘Lekcija koju sam skupo platila’

“Do neba hvala legendama iz Javne vatrogasne postrojbe Grada Požege. Od šoka još uvijek ne znam kako bih izrazio zahvalnost dečkima na profesionalnosti i brizi koju su mi pokazali. Takvu domišljatost, smirenost i njegu nisam doživio nikad u životu. Zaslužujete spomenik i jednog dana ćete ga i imati”, poručio je mladić.

Posebno upozorenje, nakon ovakvog događaja izdala je i sama zlatarna.

‘Baš nam je trebao takav pacijent’: Zagrepčanka nije vjerovala s kim se susrela u ordinaciji

“Koliko je realno očekivati da ćete cijeli život imati istu veličinu prstena. Udebljat ćete se, smršaviti, a samim tim i prst jača/slabi. Čak ne treba biti ni to u pitanju. Dovoljno da se jače udarite i prst krene oticati. Svima koji nose prstenje od čelika savjetujemo da se pripaze”, poručili su iz zlatarne.


Komentari