Rusvaj u Ratkajevom prolazu: ‘Konobarica je mahala pištoljem, ekipa je hodala s jurišnim puškama’

Screenshot: Facebook

Nakon snimanja na zagrebačkoj tržnici Dolac i u prostorima željezničkih skladišta u Rijeci, ekipa sa seta serije “Protuudar” pištolje je izvadila i u Ratkajevom prolazu. Za potrebe snimanja akcijskih scena, cijeli su prolaz zatvorili.

Razbijeni auto, pločnik pun stakla i konobarica koja “vitla” pištoljem probudili su zanimanje znatiželjnih građana u centru Zagreba.

Screenshot: Facebook

“Danas sam vidio ovu scenu oko 10 sati. Konobarica je mahala pištoljem, ali vidio sam da su izuzetno disciplinirani svi. Ekipa je hodala s jurišnim puškama”, komentirao je Zagrepčanin te dodao kako je organizacija odlična.

Set su čuvali i vatrogasci kako bi osigurali da sve prođe bez problema.

“Protuudar” se počeo snimiti u lipnju ove godine. Angažirano je oko tristo statista, ali i domaći glumci poput Gorana Bogdana (38), Branka Đurića (57) i američke glumice hrvatskih korijena Ivane Miličević (45), pišu 24sata.

Screenshot: Facebook

Serija je nastala prema bestseleru Chrisa Ryana (58) i prati eksplozivne dogodovštine Odjela 20, elitnog, multinacionalnog, tajnog specijalnog tima, dok se širom svijeta bori protiv goleme mreže međusobno povezanih kriminalnih i terorističkih organizacija.


Komentari