Rodne Grude brane Bandića: Okomili se na Juričana nakon što je izgubio pravo zvati se Milan Bandić

Foto: Ranko Suvar / CROPIX

Filmaš Dario Juričan, koji je pred neko vrijeme promijenio ime u Milan Bandić te krenuo u svoju predsjedničku kampanju, danas je održao konferenciju za medije u kojoj je sa svojom odvjetnicom medijima kazao kako je izgubio pravo na svoje novo ime.

Naime, nakon pravne zavrzlame, Središnji gradski ured i Ministarstvo uprave poništili ranije izdano odobrenje za promjenu imena u M. Bandić, a protiv tih rješenja podnio je tužbu.

O slučaju su mediji pitali i gradonačelnika Bandića, kojin je na novinarsko pitanje o Juričanu odgovorio “”Ja vas molim da se uozbiljite kad razgovarate s Gradonačelnikom”.

Osim Milana Bandića, na situaciju je danas reagirao i lokalni portal  iz Bandićevih rodnih gruda, koji je objavio kratak članak u kojem su ga prozvali ‘klaunom i tzv.redateljom’.


“Tzv. redatelj Juričan, ime nepoznato, mora promijeniti ime s obzirom da se bio preimenovao u Milan Bandić kako bi se kandidirao za predsjednika Hrvatske i tako pokušao spasiti svoj oronuli život”, napisali su, a objavu je na Facebook stranici Želim biti Milan Bandić predsjednik RH objavio i Juričan.

Komentari

loading...