Razgovarali su, no onda joj je taksist počeo prijetiti te kritizirati struku: Žena (50) pobjegla iz auta i sve prijavila

Zagreb.info

U Trnju je u ponedjeljak oko 19.30 žena (52) prijavila policiji vozača taksija zbog prijetnji. Krenula je s posla, a nakon što je taksist čuo čime se ona bavi, počeo ju je kritizirati i prijetiti joj.

Žena je izišla iz taksija iskoristivši gužvu te muškarca prijavila.

Nakon toga ju je zvao, no ona se iz straha nije javljala.

Policija ga je uhitila.

“Zbog potrebe da se odveze s radnog mjesta na kućnu adresu, putem aplikacije je zatražila uslugu taxi vožnje. Vozač je na dogovorenu adresu došao osobnim vozilom čakovečkih registracijskih oznaka te tijekom vožnje, kroz razgovor, došao do informacije o njezinom zanimanju, a na što je imao kritike. Kritike su u jednom trenutku prerasle u njegovo, ne samo nezadovoljstvo prema struci kojoj i ona pripada, već u ozbiljne prijetnje. Zbog načina na koji joj je te prijetnje uputio, 52-godišnjakinja ga je i upozorila na njegovo ponašanje, a što ga nije zaustavilo pri daljnjem upućivanju prijetnji. Iskoristivši gužvu u prometu, u trenutku kada je vozač taksija bio prisiljen stati, ona je uspjela izaći iz vozila i otići na kućnu adresu. Kada je od taksi pružatelja usluga dobila informaciju da su tog vozača isključili iz platforme, odnosno da više za njih neće pružati usluge vožnje, te se ujedno ispričali za pričinjenu neugodnost, uslijedio je veći broj poziva na njezin broj mobitela upućenih s broja koji koristi vozač taksija, a na koje se nije javljala iz straha za svoj život”, opisan je događaj na stranicama zagrebačke policije.

Nakon svega što se dogodilo, oštećena se obratila policiji koja je osumnjičenog identificirala, utvrdila da se radi o 38-godišnjaku, pronašla ga nakon što je utvrđeno da se nalazi na području Policijske uprave varaždinske, gdje ga je i uhitila.

Kriminalističko istraživanje, za ovo kazneno djelo, je u tijeku.


Komentari