RANO JUTRO, POLA ŠEST: Redatelj Milan Bandić obišao vrijedne radnike Zagrebačkog holdinga

Facebook

Službena kampanja za predsjedničke izbore još nije počela, ali svakog dana raste broj pretendenata za Pantovčak. Među njima je i Milan Bandić, ali ne onaj na kojeg ste prvo pomislili.

Dario Juričan, redatelj filmova “Gazda” i “Gazda početak” nedavno je dobio dopuštenje da promijeni ime u Milan Bandić, a nedugo zatim objavio je da će se kandidirati za predsjednika države pod novim imenom.

Budući da “stari” Bandić rado obilazi puk, i voli “delati” zajedno s njima, isto je učinio i “novi” Bandić. Rano jutros obišao je, kako kaže, vrijedne radnike Zagrebačkog holdinga.

Okosnica njegovog predizbornog programa je korupcija. Tako predlaže uvođenje centralnog Ministarstva korupcije sa sjedištem na Pantovčaku, zaštitu korupcije Ustavom, te proglašavanje cijele Hrvatske Isključivim koruptivnim pojasom (ISKOP).

Promjena imena iz Dario Juričan u Milan Bandić nije prošla glatko. Naime, zagrebački Gradski ured za opću upravu osporio je to rješenje navodeći da je “obmanuo javnost” koristeći ime i prezime zagrebačkog gradonačelnika, ali je nakon žalbe prihvaćena njegova promjena imena.


Komentari