Putujete s mora u Zagreb? Evo gdje ćete naići na gužve

FOTO: HAK

Iz HAK-a stiže upozorenje: stvaraju se velike gužve na autocesti prema Zagrebu pa su svi pozvani na strpljenje i oprez.

Pojačan je promet povremeno na svim cestama u smjeru mora i unutrašnjosti, osobito na autocestama: A1 Zagreb-Split-Ploče, A2 Zagreb-Macelj, A3 Bregana-Lipovac, A6 Rijeka-Zagreb, A7 Rupa-Diračje, zagrebačkoj (A3) i riječkoj (A7) obilaznici, Istarskom ipsilonu, Ličkoj (DC1) i Jadranskoj magistrali (DC8) te na prilazima turističkim središtima pa HAK vozače upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

“Povećana je gustoća prometa na autocesti A1 između naplatne postaje Lučko i čvora Karlovac u oba smjera. Između čvora Karlovac i čvora Jastrebarsko u smjeru Zagreba dolazi povremeno do kolona u pokretu uz kraće zastoje. Molimo korisnike za pojačan oprez.Mjestimične su usporene kolone vozila u pokretu i kratkotrajni povremeni zastoji između čvora Bosiljevo 2 i čvora Karlovac u smjeru Zagreba”, objavljuju na stranicama HAK-a

Pred naplatama Lučko i Demerje za sad nema većih zastoja.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj pojačan je promet prema graničnom prijelazu Macelj. U smjeru Slovenije pred naplatom Trakošćan, kolona je oko 3,5 km, a povremeno se prekida promet pred tunelom Frukov Krč.

Na Krčkom mostu (DC102) povećana je gustoća prometa u oba smjera.

Stanje na cestama, možete pratiti ovdje.

Komentari