Pustolovina za mlade! S najboljim instruktorima naučit ćete živjeti u prirodi, ali i biti pet dana bez tehnologije

FOTO: PR

Od 23.04. do 27.04.2019. Outward Bound Croatia (OBC), organizira petodnevnu „Proljetnu pustolovinu“ u Lici za mlade od 15 do 18 godina! Programe financira Ministarstvo znanosti i obrazovanja RH.

Program će se održati u idiličnom selu Veliki Žitnik kraj Gospića i pozvani su mladi iz cijele Hrvatske. Programom se potiče razvoj osobnih i socijalnih vještina, vještina snalaženja u prirodi (orijentacija, noćenje u prirodi, kuhanje na vatri) te sposobnosti rada u grupama kroz nepredvidive situacije, timske zadatke i razne avanturističke izazove bez korištenja tehnologije već oslanjanjem na timski rad i vlastite sposobnosti.

Metoda rada se bazira na iskustvenom učenju koje nadgledaju licencirani Outward Bound instruktori.

Broj mjesta je ograničen, stoga se prijavite što prije putem online obrasca na sljedećem linku.

Program se temelji na međunarodnim standardima Outward Bounda – najstarije svjetske mreže škola za iskustveno učenje kroz pustolovne aktivnosti u prirodi koja već 77 godina razvija potencijale mladih ljudi diljem svijeta.

Outward Bound Hrvatska već 13 godina provodi ovu vrstu jedinstvenih programa. OBC programi prepoznati su od strane brojnih domaćih i stranih odgojno-obrazovnih institucija.


Komentari