Pulmolog ljutit na Milanovića: ‘Potreban je policijski sat, pa da vidim kako ćete me strpati u maricu predsjedniče’

Photo: Sandra Simunovic/PIXSELL

Pulmolog s Jordanovca, Saša Srića, komentirao je komentar predsjednika Zorana Milanovića o policijskom saru.

Kazao je da je to ‘nedopustivo i autokratski’.

“Brojke su i dalje izuzetno velike, pandemija bukti, broj hospitaliziranih i onih pacijenata na respiratoru se povećava, a broj preminulih je velik. Med. sestre i liječnici te pomoćno zdr. osoblje kao i svi zaposlenici u zdravstvu daju svoje maksimume i jednostavno održavaju zdr. sustav na sve klimavijim nogama.

Apeliram na pojedine političare koji svojim izjavama zbunjuju javnost i time podcjenjuju naš trud i izloženost prvenstveno misleći na predsjednika RH Zorana Milanovića koji je izjavio da sve one koji promišljaju o policijskom satu treba strpati u maricu je nedopustiva i autokratska.

Pa koliko činimo moji kolege i ja za zdravlje svakog građana i da smatram da je potreban u nužnosti i policijski sat pa da vidim predsjedniče kako ćete me strpati u maricu.
Sugeriram kao liječnik s obzirom na vaše izjave u posljednje vrijeme da se testirate, ali ne na Covid i da se bavite poslovima predsjednika RH”, napisao je na svom Facebook profilu.

Brojke su i dalje izuzetno velike,pandemija bukti,broj hospitaliziranih i onih pacijenata na respiratoru se povećava,a…

Objavljuje Saša SrićaPetak, 30. listopada 2020.

 

Podsjetimo, ranije danas Milanović je rekao da ‘misli da one koji spominju policijski sat treba strpati u maricu’. Bio je to odgovor na pitanje trebaju li Hrvatskoj strože mjere.


Komentari