PRVA DAMA HRVATSKE OBOŽAVA SENDVIČ S KAJGANOM: “Odličan je i visokoproteinski”

Photo: Borna Filic/PIXSELL

U RTL Direktu gostovala je “prva dama” i poznata znanstvenica sa HZJZ-a i Medicinskog fakulteta u Zagrebu Sanja Musić Milanović.

Komentirala je zdrave sendviče u školama, ali i situaciju oko koronavirusa oko kojeg njezin suprug Zoran Milanović ima specifičan stav.

“Sendviče je radila nutricionistica koja je za to kompetentna. Ja se bavim pisanjem odrednica. Za hranu i prehranu je potrebna kompetencija koju nemaju liječnici, nego prehrambeni biotehnolozi”, rekla je Musić Milanović.

“Probala sam sendvič s kajganom i oduševljena sam. Odličan je i visokoproteinski, vrlo financijski povoljan. Ideja sendviča je bila pomoći primarno djeci u srednjim školama, međutim i u osnovnim školama”, rekla je Musić Milanović.

Prva dama je potvrdila da se ona redovito rukuje, ali da je prvak u rukovanju ipak njezin suprug i predsjednik.

“Ja se isto rukujem. Od rođenja smo usvojili osnovne higijenske navike. Zoran je čovjek koji se ponajviše rukuje, u životu, u zadnjih 15 godina. U autu je uvijek imao dezinficijens i vlažne maramice”, pojasnila je Musić Milanović.

Iako je stručnja u epidemiologiji, ne sudjeluje u radu Stožera kojeg njezin suprug kritizira i to je potvrdila. Dodala je “kako ona nosi masku gdje je to potrebno”.

MILANOVIĆEVA SUPRUGA U RATU S CAPAKOM: Trese li prva dama fotelju svog šefa? Kažu da je kompetentnija od njega


Komentari