U prometnoj nesreći u Bukovju Bistranskom ozlijeđeno pet osoba

FOTO: Ivan Klindić

U petak 15. lipnja oko 16.30 sati, u Bukovju Bistranskom, 30-godišnjak je upravljao osobnim automobilom škoda octavia zagrebačkih registracijskih oznaka zapadnom prometnom trakom kolnika DC1 u smjeru juga. Dolaskom do 15km.+500m nije se vozilom kretao desnom stranom kolnika niti se s vozilom nalazio što bliže desnom rubu kolnika, nego je prešao na istočnu prometnu traku namijenjenu kretanju vozila iz suprotnog smjera. Tada je lijevom stranom vozila naletio na tri osobna automobila koja su se kretala u smjeru juga i to u lijevu bočnu stranu osobnog automobila chevrolet matiz zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljala 40-godišnjakinja, a koja je uslijed naleta sletjela van kolnika.

Potom je vozilom naletio na prednju lijevu stranu osobnog automobila volkswagen polo krapinskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 49-godišnjak koji je uslijed naleta sletio van kolnika. U zanošenju osobni automobil škoda octavia sa stražnjim dijelom vozila naletila je na prednji desni dio osobnog automobila toyota yaris krapinskih registracijskih oznaka kojim je upravljala 60-godišnjakinja.

Liječnička pomoć pružena im je u KB Sveti Duh i KBC Sestre milosrdnice gdje je utvrđeno da su 40-godišnjakinja, 60-godišnjakinja, 30-godišnjak i 24-godišnji putnik iz osobnog automobila škoda octavia lakše ozlijeđeni, a 49-godišnjak teško.


Komentari