PRICA OKREĆE NOVU STRANICU: Doznaje se što će raditi nakon ostavke

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Natalija Prica u javnosti se prvi put pojavila kada je 2011. godine osvojila titulu Miss Universe Hrvatske. Danas je poznata kao najbliža suradnica pokojnog gradonačelnika Zagreba Milana Bandića. Prije pet godina, Prica se priključila njegovoj stranci, a nakon Bandićeve smrti, njezina karijera u politici jenjava.

Da je to zaista tako, svjedoči i današnja vijest da je bivša Misica podnijela neopozivu ostavku.

“Dužnosti člana Upravnog vijeća Specijalne bolnice za plućne bolesti, Zagreb, Rockefellerova 3, razrješuje se dr. sc. Natalija Prica, dr. med. dent.”, stoji u odluci od 16. rujna koju potpisuje zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević.

Suradnici pokojnog gradonačelnika tvrde da je Prica podnijela ostavku jer se želi maknuti iz fokusa javnosti i posvetiti svojoj primarnoj karijeri, stomatologiji, doznaje Dnevno. Navodno je u potpunosti odustala od politike. Razlog tomu možda je bila i činjenica da se nije našla na kandidacijskoj listi Stranke rada i solidarnosti za zagrebačku Gradsku skupštinu na posljednjim lokalnim izborima. Tada se špekuliralo da je naveden potez, pokušaj Jelene Pavičić Vukičević da se distancira od Bandićeve politike.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Dolazak Tomislava Tomaševića na mjesto gradonačelnika bio je samo razlog više da se vrati struci. Podsjetimo, u intervjuu za Gloriju, Prica je otkrila kako je najteži period u njezinom životu bio nakon smrti Milana Bandića.

“Najteži period bio mi je nakon gradonačelnikove smrti, tih mjesec dana bilo je više nego turbulentno, no moja je obitelj bila uz mene. No, koliko god su bili čvrsti za mene, pogotovo mama, nisu izdržali toliku količinu stresa – tata je dobio visoki tlak, a majka dijabetes”, ispričala je u srpnju.


Komentari