Pretukli ga dok se vraćao s obiteljskog ručka: ‘Smrskana mu je gornja i donja čeljust, čelo, nos – čeka ga operacija’

Screenshot Dnevnik.hr

U nedjeljnjoj tučnjavi huligana uoči derbija između Dinama i Hajduka, stradao je i nedužan slučajni prolaznik čija je krivica jedino što se našao u krivo vrijeme na krivom mjestu.

Brutalan napad na mladića koji se vraćao s obiteljskog ručka na zagrebačkim Donjim Sveticama, a o svemu su progovorili roditelji napadnutog za Dnevnik Nove TV.

Skupina od 15 huligana iskočila je iz kombi vozila i bez ikakvog povoda pretukla 30-godišnjeg mladića koji nije povezan s niti jednom navijačkom skupinom.

”Dobio je prvi udarac u glavu kada je pao na pod. I slijedili su udarci samo u glavu, nigdje više u tijelo”, rekla je Štefica, majka napadnutog.

”Sve mu je smrskano, gornja i donja čeljust, čelo, nos”, kazao je Ivica, otac napadnutog mladića.


S teškim ozljedama prevezen je u KB Dubrava gdje čeka operaciju nosa te gornje i donje vilice koje su tijekom napada slomljene. Policija je privela napadače među kojim ima maloljetnih, te istražuje sve okolnosti. Ako ih se optuži za kazneno djelo nanošenja teških tjelesnih ozljeda, što je sve izglednije, i u cijeloj priči im se dokaže krivnja – prijeti im i do 8 godina zatvora.

Torcida napala obitelj iz Zagreba! Ogorčena majka: ‘Kakvu smo to državu stvorili?’

Komentari

loading...
-->