‘PRAŠINA JE NEPODNOŠLJIVA’ Stanari Tuškanca na mukama zbog radova koji traju još od rujna! Imamo dobru vijest

Radovi u Ulici Tuškanac (Foto: Davor Pongracic / CROPIX)

Radovi u Ulici Tuškanac traju od rujna prošle godine, a u pitanju je rekonstrukcija javnog kanala u ulici zbog kojeg su u jednom trenutku stanovnici tog zagrebačkog naselja morali kružiti čak sedam kilometara da bi došli do svojih kuća.

Jasno, rekonstrukciju radnici vrše u etapama, a s obzirom da se radi o ulici dugoj čak 1929 metara, radovi će potrajati do 15. srpnja – ove godine.

Naime, iz Grada su se o radovima naknadno oglasili u krajem ožujka i poručili da će se stanari tog elitnog kvarta morati još malo strpjeti.

“Za potrebe izvođenja radova rekonstrukcije javnog kanala na ulici Tuškanac na dijelu od ulice Slavujevac (sjeverno raskrižje) do Jurjevske ulice od petka 1. travnja 2022. godine od 04,00 sata do petka 15. srpnja 2022. godine do 04,00 sata zatvarati će se dionice u zoni radova od cca 100 metara”, stoji na stranicama grada.

Radovi u Ulici Tuškanac, foto: Zagrebačke ceste

Prašina zadaje glavobolju stanarima

Podsjetimo, ranije smo pisali o problemima s kojima se susreću stanovnici tog  zagrebačkog naselja.

“Prašina koja se diže svaki put kad prođe kamion ili auto jednostavno je nepodnošljiva. I inače imam problem s plućima, pa mi sad stvarno nije lako i nadam da će radovi uskoro završiti”, govori jedna susjeda, a s njom se slaže i prolaznica koja žuri na autobusnu stanicu.


Komentari