Poznati trgovački lanac upozorava: ‘Ne nasjedajte na lažnu nagradnu igru s našim imenom’

FOTO: Flickr

Na društvenim mrežama ponovno se pojavila lažna stranica “Lidl-Hrvatska” na kojoj se nalazi i lažna nagradna igra, prenosi Dalmacija danas.

Gotovo 3 i pol tisuće korisnika Facebooka, u samo pola dana podijelilo je objavu ove stranice u kojoj se lažno najavljuje dodjeljivanje 30 bonova u iznosu od 1.500 kuna.

Čitatelj koji je odigrao ovu nagradnu igru rekao je kako mu je nakon tri koraka koja su potrebna za sudjelovanje u igri u inbox stigla poruka sadržaja:  “Poštovani, nasumičnim odabirom vi ste jedan od dobitnika naše nagradne igre, čestitamo Vam”. Potom traže da fotografirate osobnu iskaznicu, a zatim i sebe.

Iz Lidla su korisnike upozorili na lažnu nagradnu igru objavom na službenoj stranici.  “Poštovani kupci, zbog pojave lažne stranice trgovine Lidl – Lidl-Hrvatska, s kojom se lažno predstavljaju i dijele nagrade, upozoravamo vas kako je ovo JEDINA službena stranica Lidla. Kako bi osigurali svoju vjerodostojnost i zaštitili vas od prijevara, lažna stranica je prijavljena”, stoji u objavi.


Komentari