Potreseni Nenad Periš: ‘Iako se rastanak dogodio, nada da ćemo se ponovno sresti nikad neće prestati biti tu’

Nenad periš (Foto: Tom Dubravec/CROPIX)

Otac nestalog mladića Mateja, Nenad Periš, dao je izjavu za HRT povodom pronalaska tijela mladića u Dunavu, a za kojeg se sumnja, zbog odjeće i tjelesnog opisa, da je nestali Matej Periš.

“Kao što sam govorio, moram biti spreman na sve to. Možda će nekome biti čudno, ali koliko god bilo bolno i teško, a vjerujte mi da je strašno teško, čovjek mora imati nadu. Mene moja vjera uči da nada uvijek postoji. Iako se rastanak dogodio, nada da ćemo se ponovno sresti nikad neće prestati biti tu, rekao je Nenad Periš i zahvalio svima koji su pomogli “da se istina pronađe”.

Periš je nakon dojave srbijanskog MUP-a odlučio otići u Beograd. Zasad još nema službene potvrde da se radi o Mateju Perišu. Čeka se nalaz obdukcije, toksikološke i DNK analize, kojima će se utvrditi identitet, za sada NN osobe, kao i uzrok smrti.

“Moramo obaviti formalnosti. Matej je tu sa mnom i uvijek će biti. Da, pet mjeseci kasnije. Ono što mi je rekla kći: “Tata, otiđi po Mateja, dovedi ga kući”. To ću napraviti u ova dva, tri dana. On je s nama i uvijek će biti s nama”, poručio je potreseni Nenad Periš.

0 seconds of 2 minutes, 18 secondsVolume 90%

 

Komentari