Posljednji tjedan prijava: Najveća poslovno-rekreativna utrka stiže u Zagreb!

PRiredba Studio

Najveća poslovno rekreativna utrka vraća se u svoje veliko finale, utrku u Zagrebu, koja kao i prethodne tri istrčane utrke u Splitu, Rijeci i Osijeku najavljuje svoje najveće izdanje i obaranje dosadašnjeg rekorda po broju trkača.

Zagrebačka utrka trčat će se 3. listopada, na novoj lokaciji – seli se na omiljenu lokaciju sportaša i rekreativaca – jezero Jarun.

Ovo jedinstveno događanje kroz spoj sporta i neformalnog druženja pokazalo se kao učinkovit alat za jačanje korporativne kulture, zadovoljstva zaposlenika, povezivanje s poslovnom zajednicom te poticanje zaposlenika na usvajanje zdravih životnih navika kako bi lakše svladavali privatne i poslovne izazove.

Prijave za ovogodišnji zagrebački HT B2Run, posljednji koji se trči u ovogodišnjoj hrvatskoj seriji ovih globalnih poslovnih utrka, završavaju u petak 6. rujna u 23:59h!

“Ove smo godine omogućili prijave obrtima i udrugama, kao i pojedincima koji nisu u mogućnosti oformiti tim od najmanje tri trkača kako je bilo pravilo do sada“, ističu iz organizacijskog odbora utrke.

“Sudionici utrka u Splitu, Rijeci, Osijeku i Zagrebu ulaze u finale za nacionalnu nagradu, koja se dodjeljuje nakon istrčane sve četiri utrke, a nacionalne nagrade se dodjeljuju za Najbrži grad, Najbržu trkačicu i trkača, Najbrži CEO, Najbrža državna institucija, Najbrža IT firma, Najbrži proizvođač pića, Najbrži proizvođač hrane, Najbrži medijski tim, Najbrži mladi lavovi, Najmotiviraniji tim i Najbolji navijački tim”, dodaju.

Svi trkači sudjeluju i u velikom trkačkom humanitarnom izazovu – u onom gradu u kojem je zabilježeno najbrže prolazno vrijeme trkača, Hrvatski Telekom će pokrenuti program digitalnog opismenjavanja lokalnog stanovništva kroz besplatne edukativne radionice u gradskim knjižnicama.

PRiredba Studio


Komentari