POSEBNO RADNO VRIJEME U SRIJEDU: Provjerite do kada rade trgovine na Dan antifašističke borbe (FOTO)

radno vrijeme trgovine shopping
Danko Vucinovic/24sata

Većina trgovina bit će otvorena.

Najveći supermarketi i trgovine u Zagrebu u srijedu, 22. lipnja, na Dan antifašističke borbe, ipak će biti otvoreni. Međutim, neke prodavaonice zatvorit će se već u 14 sati, a mi smo provjerili točno radno vrijeme najvećih trgovina i marketa u Zagrebu.

KONZUM

Većina Konzumovih prodavaonica na Dan antifašističke borbe će raditi do 13 sati, a detaljno radno vrijeme provjerite na ovom linku.

BILLA

Većina Billa prodavaonica u srijedu će biti otvorene. Neke od njih bit će otvorene čak do 20:00 sati, a detaljno radno vrijeme provjerite na linku.

LIDL

Sve Lidlove prodavaonice na Dan antifašističke borbe bit će otvorene, a najranije se zatvaraju u 16 sati. Neke od njih bit će otvorene do 21 sat, a radno vrijeme svake prodavaonice zasebno provjerite ovdje.

Screenshot Lidl
Screenshot Lidl

SPAR I INTERSPAR

Većina trgovina Spara i Interspara u Zagrebu bit će otvorena. Dok će Interspar trgovine raditi do 21 sat, Spar će biti otvoren do 14. Detaljne informacije o random vremenu u četvrtak provjerite ovdje za Spar prodavaonice, a za Interspar kliknite na link.

Screenshot Spar
Screenshot Spar

KAUFLAND

Trgovine Kaufland radit će prema nedjeljnom radnom vremenu, što znači da će ih većina biti otvorena do 21 sat., a za detaljni pregled kliknite ovdje.

Komentari