PORUKA KOJA OSTAVLJA BEZ DAHA: Keanu Reeves svojom objavom oduševio milijune (FOTO/VIDEO)

Facebook

Poruka Keanua Reevesa proširila se društvenim mrežama brzinom svjetlosti, a svakako će vas natjerati da malo promislite o životu.

Internetom se već nekoliko dana širi poruka američkog glumca Keanua Reevesa u kojoj pokušava ljude, uz nekoliko vrlo mudrih rečenica, odmaknuti od dnevne rutine i ukazati im kako postoji vrlo živopisan svijet oko njih. Njegova riječ nekako ima težinu jer je čovjek stvarno prošao mnogo toga u životu.

Inače samozatajni i misteriozni glumac poznat po ulogama u Matrix trilogiji, za razliku od svojih glumačkih kolega, živi vrlo mirnim i skromnim živitom. U medije izlazi vrlo rijetko, ne vozi se u skupim automobilima, već ga se zna sresti u podzemnoj željeznici. Na filmskim setovima slovi kao vrlo ugodan suradnik, a česta pratnja na snimanjima mu je njegov pas.

Reeves je u svom životu proživio nekoliko teških tragedija. Kao dječaka, njega i njegovu obitelj napustio je otac, a cijeli život bori se s disleksijom zbog koje je imao problema u školovanju. Početkom 90-ih preminuo mu je najbolji prijatelj, također glumac River Phoenix i to od predoziranja.

No, Reeves je tek trebao doživjeti najgore. Nekoliko godina kasnije on i njegova tadašnja supruga, Jennifer Syme, izgubili su dijete. Nedugo nakon toga Jennifer je poginula u prometnoj nesreći. Keanu je pokazao iznimnu snagu i nastavio je dalje živjeti kako je i do tada živio skromno i povučeno.

Poruka Keanua Reevesa

“Vidite ove ljude iza mene? Svi one žure na posao i ne obraćaju pažnju na svijet oko sebe. Nekada se toliko uklopimo u naše dnevne rutine da zaboravimo uživati u ljepotama života koji nas okružuje. Kao da smo postali zombiji“, napisao je Keanu Reeves.

“Dignite pogled i izvadite slušalice iz ušiju. Recite “bok” ljudima koje srećete ili ih zagrlite ako vam se čini da su tužni ili povrijeđeni. Živite svaki dan kao da vam je posljednji. Ljudi ne znaju da sam do prije par godinama bio u teško depresiji. Nikada o tome nisam govorio ljudima. Sam sam tražio izlaz iz teške situacije u kojoj sam se nalazio”, piše Reeves i nastavlja, “Osoba koja me sputavala u sreći bio sam upravo ja. Svaki dan je dragocjen i tretirajte ga tako. Nije vam zagarantirano da ćete biti tu sutra, stoga živite danas“, kaže Reeves.

Uz vrlo dubokoumnu poruku poručio je svojim obožavateljima i svim korisnicima društvenih mreža da njegovom porukom šire ljubav u ovo blagdansko doba.

https://www.facebook.com/KReevesFans/photos/a.1532828037033520.1073741828.1532826863700304/1533309086985415/?type=3&theater


Komentari