Porezna uprava pokrenula kampanju “Bez računa se ne računa”: Najsretniji građanin može dobiti 20000 kuna!

www.ictbusiness.info

Porezna uprava je pokrenula novu kampanju “Bez računa se ne računa”, u sklopu koje će, po lutrijskom sustavu, nagrađivati građane koji skupe određeni broj računa i time daju svoj doprinos borbi protiv sive ekonomije, piše Novac.hr

Za sudjelovanje u nagradnoj igri, objašnjavaju u Poreznoj upravi, potrebno je skupiti 20 računa s datumom izdavanja od 1. srpnja nadalje te ih poslati na adresu Hrvatska Lutrija, poštanski pretinac 493, 10001 Zagreb, uz naznaku “Za nagradnu igru Bez računa se ne računa”. Nagradna igra traje do 13. ožujka sljedeće godine. U nagradnoj igri, naglašavaju u Poreznoj upravi, mogu sudjelovati svi računi zaprimljeni prilikom plaćanja gotovinom i ne moraju nužno imati JIR i ZKI brojeve, no moraju sadržavati podatke o izdavatelju računa.

Ukupno će se održati četiri kola izvlačenja, a u svakom kolu dijelit će se nagrade na potrošačkim karticama u iznosu od 5.000, 7.500, 10.000 i 20.000 kuna. Javno izvlačenje dobitnika svakog kola emitirat će se u programu HRT-a, ističu u Poreznoj upravi.

Komentari