POLITIČKE VEZE NESTALE ZVIJEZDE BIG BROTHERA: Ugledni HDZ-ovac blizak državnoj tajnici Mađerić očajnički traži ženu!

Za Marijanom su tragali i HGSS-ovci (Foto: HGSS)

Nestanak mladog Splićanina Mateja Periša koji se s društvom zaputio u Beograd na proslavu Nove godine, nakon čega mu se gubi svaki trag, mjesecima intrigira hrvatsku javnost koja se poistovjetila s njegovom obitelji i ocem Nenadom koji mjesecima neumorno istupa u javnost nadajući se bilo kakvoj informaciji koja će mu pomoći u potrazi za sinom.

Dugo ni jedan nestanak, a brojimo ih na desetke, nije zaintrigirao naciju kao što je to bio slučaj s Matejem, sve dok medije nije preplavila vijest o nestanku Marijane Seifert, poznatije pod prezimenom Čvrljak. Prije nekoliko godina Marijana je naciju intrigirala kao sudionica regionalnog Big Brothera, u kojem se ta udana žena zaljubila u Nikolu Nemeševića Nemeša, s kojim je poslije stupila u brak koji nije dugo potrajao.

Nakon što se vratila u Zagreb, Marijana se zaposlila u jednom ugostiteljskom objektu u kojem je upoznala svojeg sadašnjeg supruga Karla Seiferta, s kojim je dobila sina, a iz prvog braka ima još jedno dijete. Vijest da je Marijana nestala s javnošću je podijelio upravo njezin uznemireni suprug, koji je do detalja opisao odjeću koju je u trenutku nestanka imala na sebi.

Iz zagrebačke policije doznalo se da su dokumenti nestale Marijane pronađeni nedaleko od Save, odnosno na Savici, gdje Marijana posljednjih godina živi sa suprugom Karlom, koji je prije braka bio prilično aktivan u zagrebačkom HDZ-u, baš kao što je nestali Periš bio aktivan u splitskom HDZ-u, čiji je član i njegov otac Nenad.

Jake veze

Karlo Seifert blizak je s državnom tajnicom u Ministarstvu rada Margaretom Mađerić, a upućeni svjedoče kako je u korektnim odnosima s nizom zagrebačkih HDZ-ovaca, što i nije čudno s obzirom na to da Karlo dolazi iz obitelji poznatih zagrebačkih doktora dentalne medicine Ljerke i Davora Seiferta. Sin Karlo po svemu sudeći nije krenuo stopama svojih roditelja, ali je zato jedno vrijeme bio tajnik zagrebačkog HDZ-a te je također bio aktivan u Vijeću gradske četvrti Donji grad, gdje je prije nekoliko godina kao vijećnik zamijenio upravo svoju kolegicu Mađerić.

Inače je Seifert jedno vrijeme studirao na zagrebačkom Pravnom fakultetu, nakon čega se prebacio u Zagrebačku školu ekonomije i managementa. Danas je uglavnom fokusiran na karijeru vaterpolskog trenera, što je dio obiteljskog nasljeđa jer je njegov djed Aleksandar Coše Seifert čuveni zagrebački vaterpolski trener i sudac koji je ujedno bio poznat i kao diplomirani inženjer biotehnologije.

Marijanin suprug Karlo po uzoru na djeda trenirao je niz domaćih vaterpolskih klubova od, VK-a Zagreb do VK-a Varaždin i VK-a Gareštin, a osim toga, radio je u Croatia osiguranju te Triglav osiguranju, dok trenutačno radi za tvrtku SPS u kojoj se bavi logistikom i proizvodnom industrijom. Inače je Karlova majka Ljerka šefica NO-a Hrvatske komore dentalne medicine u kojoj kao član Stručnog vijeća djeluje Karlov otac Davor.

Poznata stomatologinja Ljerka Seifert sjedila je i u Nadzornom odboru Medike, gdje ju je zamijenio Mladen Kovačić, otac Ivane Milanović koja je bila u braku s Krešimirom Milanovićem, bratom predsjednika Milanovića koji je preminuo prije nekoliko godina. Dugi niz godina u zagrebačkoj Martićevoj ulici privatnu ordinaciju vodi zagrebački stomatolog Davor Seifert, punac nestale Marijane, koja se posljednjih godina povukla iz javnosti i prema tvrdnjama upućenih, pod utjecajem nove obitelji s jasnim stranačkim stavom okrenula se religiji.

Otac joj oprostio

Poznato je da je Marijana u Big Brother ušla kao supruga šibenskog pomorca s kojim je dobila kćer. Samo desetak dana nakon ulaska u regionalni show zaljubila se u Nikolu Nemeševića Nemeša, nakon kojega se povezivala s Tomislavom Grizeljem Grickom iz Vinkovaca, s kojim se također nije dugo zadržala. Njezino srce potom je osvojio aktualni suprug Karlo, s kojim je krajem listopada 2020. dobila sina Aleksandra Benjamina. Marijana je nestala 27. travnja iz obiteljskog stana u zagrebačkoj Lastovskoj ulici, gdje se nastanila sa suprugom Karlom koji je do braka živio u Martićevoj ulici.

Inače je i njegova majka bila politički aktivna, također u vladajućoj stranci, dok je poznato kako je Marijanin otac Ivo sudionik Domovinskog rata koji u jeku njezina sudjelovanja u Big Brotheru nije krio nezadovoljstvo kćerinim ponašanjem. U međuvremenu je Marijana izgladila obiteljske odnose, otac ju je dočekao nakon izlaska iz Big Brothera koji joj je obilježio život i zahvaljujući kojemu je postala poznata kao jedina ženska pobjednica toga showa. Potraga za nestalom Marijanom intenzivno traje posljednjih nekoliko dana, njezine fotografije obišle su regiju, obitelj prolazi kroz agoniju, ali se, baš kao i u slučaju nestalog Mateja, svi još nadaju sretnom kraju i tomu da će se Marijana živa i zdrava vratiti svojem suprugu i djeci.


Komentari