Policija se oglasila o nesreći Jacquesa Houdeka

Jacques Houdek (Foto: Zagreb.info)

Vezano uz jučerašnju nesreću Jacquesa Houdeka oglasila se i Policijske uprave zagrebačke. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Policijska uprava zagrebačka je 14. ožujka oko 15.30 sati zaprimila dojavu pozivom na 192 da se u Ulici Ribnjak kod kućnog broja 44 dogodila prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva vozila i u kojoj je nastala materijalna šteta, odnosno u kojoj nema ozlijeđenih osoba.

U trenutku zaprimanja dojave, ekipe za očevid prometne policije nalazile su se na drugim lokacijama u Gradu Zagrebu gdje su već provodile očevide prometnih nesreća s materijalnom štetom ali i ozlijeđenom osobom.

Oko 15.45 sati jedna od ekipa za očevid, odmah po dovršenom prethodno započetom očevidu, upućena je u Ulicu Ribnjak kako bi provela očevid prometne nesreće s materijalnom štetom, međutim Policijska uprava zagrebačka je tada zaprimila dojavu da se dogodila teška prometna nesreća u kojoj ima ozlijeđenih osoba radi čega je ekipa, sukladno prioritetima, preusmjerena na lokaciju gdje se dogodila prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.

Na području Policijske uprave zagrebačke postoje dvije postaje prometne policije, od kojih svaka pokriva jedan dio grada. Unutar dva sata prije navedene prometne nesreće na području jedne od njih, I postaje prometne policije, evidentirali smo 6 prometnih nesreća, a u vremenu od dva sata nakon, dodatnih 7 prometnih nesreća.

Naglašavamo da se radi o broju prometnih nesreća koje su se dogodile na području Grada Zagreba, a koje pokriva I. postaja prometne policije koja je bila zadužena i za provođenje očevida u Ulici Ribnjak.

S poštovanjem

Policijska uprava zagrebačka”.


Komentari