POLICIJA OPKOLILA CIBONU! Nikad dramatičnija utakmica: ‘Odjednom je nastala makljaža. Bačen je i suzavac’

Policija (Foto: Nikola Baketa/Twitter)

Prava drama odvijala se u Draženovom domu tijekom večeri ovog utorka. Doznaje se da je došlo do sukoba između navijača i policije. Nakon obavljenog očevida, oglasila Policijska uprava zagrebačka:

“Večeras u 20 sati odigrana je košarkaška utakmica 1.HKL između KK „Dinamo“ i KK „Bosco“ u Košarkaškom centru „Dražen Petrović“ na Trešnjevci. U 21.15 sati došlo je do narušavanja javnog reda i mira u dvorani, koji je ubrzo uspostavljen reakcijom policije.

Slavlje igrača KK Dinamo (Foto: Ronald Gorsic / CROPIX)

Po uspostavljenom javnom redu i miru, odnosno stavljanjem sukoba pod nadzor, utakmica je odigrana do kraja. Privedeno je devet osoba te je kriminalističko istraživanje u tijeku”.

Svjedoci događaja tvrde da je kod Cibone stiglo oko šest ili sedam policijskih automobila i četiri marice.

“Sjedili smo na pivi u kafiću pored, odjednom je nastala makljaža, navijači na policiju, bačen je i suzavac”, ispričao je jedan od očevidaca za 24 sata.

Podsjećamo, Dinamo Zagreb i KK Bosco večeras su se borili za ulazak u prvu ligu. Pobjedu su odnijeli košarkaši iz Dinama, s rezultatom 79-78. Incident tijekom utakmice, zabilježen je i u prijenosu, a drama počinje u 59. minuti:


Komentari