Pogledajte tko sve traži radnike: Zapošljavaju Keindl, CCC, AG04 i drugi

ouisociety.com

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a.

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom.

Keindl sport trgovina d.o.o., tvrtka kojoj je već 20 godina sport najveća strast i koja kontinuirano radi na rastu, napretku te modernom i odgovornom poslovanju, trenutno za svoj tim traži organiziranu, odgovornu i snalažljivu osobu koja će raditi na poziciji: administrator web stranice / grafički dizajner (m/ž) u Zagrebu. Ako poznajete nove medije, alate i tehnike digitalnog marketinga i društvenih mreža, svakako provjerite ovaj oglas za posao i pravovremeno se prijavite. 

CCC ima raspisan natječaj za voditelja / poslovođu prodavaonice (m/ž) u Zagrebu (Westgate). Na ovom radnom mjestu upravljat ćete s radom prodavaonice i preuzimati potrebnu odgovornost za cjelokupni rad. Obrađivat ćete i evidentirati poslovnu dokumentaciju te upravljati timom i organizirati svakodnevne zadatke. Ukoliko smo vas zainteresirali za ovo radno mjesto, pošaljite svoj životopis putem brze prijave najkasnije do 29.07.

Dupin d.o.o., jedan od vodećih distributera konditorskih proizvoda vrhunskih inozemnih brendova u regiji, zbog povećanog opsega poslovanja traži prodavača (m/ž) za svoj tim u Zagrebu. Ako ste vesela i vedra osoba, koja ima smisao za trgovinu i komunikaciju s kupcima, svakako provjerite ovaj oglas za posao. Nude vam se uredna primanja, mjesečne stimulacije i mogućnost napredovanja.  

Ljekarne Deltis Pharm, zdravstvena su ustanova čiji je osnivač BELUPO, i za svoj osnovni zadatak smatraju  opskrbu i dostupnost lijekova krajnjim korisnicima. Nude vam priliku da postanete dio ovog tima i da se prijavite za poziciju: farmaceutski tehničar (m/ž), za rad u Samoboru. Ključna odgovornost pozicije podrazumijeva samostalno obavljanje poslova farmaceutskog tehničara u ljekarni, što uključuje pripremu i izradu galenskih i magistralnih pripravaka, izdavanje lijekova u ručnoj prodaji, preuzimanje robe koja je predmet poslovanja. Prijavite se.

Bubanj-Niskogradnja d.o.o. zapošljava vozača (m/ž) za primanja u rasponu od 6.000 kn do 7.000 kn i strojara (m/ž) koji ima mogućnost zaraditi mjesečnu plaću u rasponu od 8.000 kn do 9.000 kn. Oba natječaja odnose se na poslove u Zagrebu, pa ukoliko ste motivirani, provjerite više detalja u oglasima.

Salvis prodaja d.o.o., mlada je i dinamična tvrtka koja rezidencijalnim i poslovnim korisnicima nudi inovativna rješenja za smanjenje potrošnje energenata. Radi širenja poslovanja traže više izvršitelja na poziciji: agent u pozivnom centru (m/ž) u Zagrebu (Donje Svetice). Vaše odgovornosti na ovom radnom mjestu obuhvaćaju podršku prodajnom timu kroz telefonsko dogovaranje sastanaka te ostvarivanje individualnih ciljeva. Poslodavac nudi stimulativna fiksna primanja, odličnu radnu atmosferu i kontinuirani profesionalni razvoj kroz brojne edukacije. Prijavite se.

AG04 Innovative Solutions d.o.o., zagrebačka softverska tvrtka, nudi široku paletu od devet zanimljivih natječaja na koje se možete prijaviti. Ako tražite posao na pozicijama: Sales Manager (m/ž), Frontend Developer (m/ž) ili Junior Visual Designer – student (m/ž), nikako nemojte propustiti provjeriti oglase koji se nude. Kompletnu ponudu otvorenih radnih mjesta provjerite na linku i aplicirajte na vrijeme. 

Whirlpool, jedan od vodećih proizvođača pećnica, napa, perilica rublja, hladnjaka i sličnih uređaja, trenutno zapošljava na dvije pozicije u Zagrebu. Traženi su djelatnici: Trade Marketing Manager (m/ž) i Warehouse specialist Adriatics (m/ž). Prijavite se na željeni natječaj putem linka. 

Uvid d.o.o. mlada je tvrtka koja je brzo postala vodeći implementator specijaliziranih ERP rješenja za srednje i velike tvrtke u regiji. Pozivaju hrabre računovođe (m/ž) da se priključe njihovom dinamičnom timu. Vaši osnovni zadaci uključivat će samostalno obavljanje svih računovodstveno-knjigovodstvenih poslova, knjiženje ulaznih i izlaznih računa, usklade robnog i financijskog knjigovodstva i brojne druge zadatke. Ako imate petogodišnje iskustvo u odjelu računovodstva na poziciji računovođe, a ambiciozna ste i motivirana osoba spremna na učenje – prijavite se. 

Kadus d.o.o., agencija za privremeno zapošljavanje i posredovanje u zapošljavanju, zbog razvoja Optima Telekoma traži više djelatnika za svoj tim prodaje i zapošljava na radnom mjestu: agent u timu za prodajne aktivnosti – Outbound pozivi (m/ž). Očekuje vas telefonsko kontaktiranje potencijalnih novih korisnika, savjetovanje i informiranje korisnika o uslugama i paketima, administriranje korisničke dokumentacije, sudjelovanje u edukacijskim programima i timskim sastancima. Zainteresirani kandidati svoj životopis i motivacijsko pismo mogu poslati putem brze prijave. 

Ukoliko među ponuđenim poslovima niste pronašli idealni za Vas, provjerite preostalu bogatu ponudu poslova za grad Zagreb na linku, odaberite radno mjesto ‘po svojoj mjeri’ i na vrijeme se prijavite. Sretno.


Komentari