Potres prekinuo voditeljicu usred Dnevnika, a njezina smirena reakcija oduševila je gledatelje

Foto: Gradska TV

Vrlo snažan potres pogodio je u petak u 23:08 sati područje Hercegovine s magnitudom 5,6, a osjetio se u cijeloj Crnoj Gori i BiH, sve do sjevera Dalmacije. U trenutku potresa važno je ostati pribran i ne paničariti, koliko god to bilo nemoguće u ‘potresnim’ sekundama.

Kako se postupa u takvim situacijama pokazala je crnogorska novinarka i voditeljica dnevnika na Gradskoj televiziji Milica Pavićević, koja je čitala vijest o tijeku pregovora o manjinskoj vladi u Crnoj Gori kad je zemlja počela podrhtavati.

Pavićević je, unatoč višestrukom prekidanju, nastavila profesionalno voditi vijesti kao da se ništa dramatično ne događa.

“Pregovori o manjinskoj vladi trajali su… (potres), opa… u ovom trenutku događa se zemljotres. Nadam se da će sve biti u redu, nastavljamo s Dnevnikom. Malo je turbulentno (potres)…, ali pregovori”, vidi se na snimci koju je objavio Građanski.me na svojim društvenim mrežama.

Potres u Hercegovini sa sobom je odnio i prvu žrtvu, a riječ je o djevojci Elmiri Sefo, na čiju je obiteljsku kuću pala ogromna stijena, dok je više osoba ozlijeđeno.


Komentari