Pod vedrim nebom Zagreba: Očekuju vas filmske poslastice na Ljetnoj pozornici Tuškanac

Facebook/Ljetna pozornica Tuškanac

Već od od 8. lipnja možete pod vedrim nebom uživati u projekcijama filmova na Ljetnoj pozornici Tuškanac. 

Od lipnja pa sve do početka rujna ljetne zagrebačke noći postat će još vruće, jer vaš čeka niz filmskih poslastica. Sezona kreće u subotu u 21:30 sati uz gostujući open air program Svjetskog festivala animiranog filma Animafest Zagreb: Povedi me na mjesec.  Osim toga, moći čete uživati i u projekciji restaurirane izvorne verzije jednog od najznačajnijih filmskih djela uopće – Puta na Mjesec Georgesa Mélièsa iz 1902. godine.

U spomenutom programu iste večeri prikazat će se i Vukotićev Krava na mjesecu, kratkometražni danski SF Solarna šetnja, glazbeni spot za pjesmu Man in the Moon njemačkog DJ-a LCAW-a i Zabavan izlet, prvi iz slavne stop-animacijske serije Wallace i Gromit četverostrukog oskarovca Nicka Parka. 

MOTOVUNIZACIJA

Od 10. do 13. lipnja ne propustite program Motovunizacija! Najbolje s brda filmova koji
svakodnevno od 21:30 sati na veliko platno donosi po jedan festivalski hit.


Prikazat će se akcijska krimi drama Anđeo u režiji Luisa Ortege i produkciji Pedra Almodóvara, talijanska komedija Potpuni stranci Paola Genovesea o grupi prijatelja koji tijekom jedne večere odlučuju razmijeniti mobitele i podijeliti baš sve tajne; (M)učenik, sjajna ruska drama u režiji Kirilla Serebrennikova o mladom fanatiku koji vjerskim citatima i kršćanskom dogmom vodi rat protiv svoje profesorice te Gnjev mirna čovjeka, višestruko nagrađivani španjolski triler u režiji Raúla Arévala.

KINO-USPJEŠNICE OD LIPNJA DO RUJNA

Na ljetnoj pozornici prikazat će se niz recentnih kino-uspješnica. Tijekom lipnja pogledajte Rocketmana, biografiju Eltona Johna i  Prevarantice, remake urnebesne komedije. Dva lica zakona, akcijsku krimi dramu s Melom Gibsonom i Vinceom Vaughnom.

U organizaciji su se pobrinuli i za sve ljubitelje X-Mana i Osvwetnika, pa će se prikazati zadnji nastavci spomenutih franšiza. 

FANTASTIC FILM FESTIVAL

Krajem lipnja i početkom srpnja Ljetna pozornica Tuškanac ugostit će Fantastic Film Festival, a tijekom srpnja Reviju europskog filma i izbor filmova sa Zagreb Film Festivala. U kolovozu uz stalni program Prvi red do mora filmova gledatelje očekuje niz projekcija glazbenih filmova u organizaciji Time Out Croatia i Ljetne pozornice Tuškanac. 

OSVJEŽENJE UZ FILM 

Ljetna pozornica Tuškanac nudi i  Osvježenje uoči i nakon projekcija filmova potražite u Dogs & Movies Caffeu te u jedinstvenom ljetnom vrtu Pop Up Summer Garden, u sklopu kojeg vas očekuje i bogat glazbeni i kulturni program.

Stoga, ako vam je dosta gradske gužve, zatvorenih i zagušljivih kina, pobjegnite na Ljetnu pozornicu Tuškanac i nećete pogriješiti. 

Filmovi na Ljetnoj pozornici Tuškanac prikazuju se od 21:30 sati, osim dijela projekcija Fantastic Film Festivala koje počinju u 22 sata.

Ulaznice je moguće kupiti na blagajni Ljetne pozornice Tuškanac od 20 sati po cijeni od 30 kuna. Cijena ulaznice za Open air program Animafesta Zagreb iznosi 25 kuna.

Projekcije su dog-friendly.

 

Komentari

loading...
-->