Počela kupališna sezona u Zagrebu: Cijene prikladne za sve građane

Kupališna sezona na Jarunu i Bundeku otvorena je već 1. lipnja, a na bazenima SRC Šalate kreće 3. lipnja dok otvoreni bazeni Sportskog parka Mladost počinju s radom 15. lipnja.

Ljetna sezona na vanjskim bazenima SP Mladost kreće nekoliko dana kasnije zbog radova na sanaciji dječjeg bazena popularno zvanog ”pračakalište“.

CIJENE BAZENA

Cijene su ostale kao i proteklih sezona. Najmlađi korisnici, umirovljenici i osobe s invaliditetom za cjelodnevni boravak izdvojit će pet kuna radnim danom, a 10kn subotom i nedjeljom. Odrasli će radnim danom ulaznice plaćati 10kn te 15kn subotom i nedjeljom. 

DNEVNE OBITELJSKE ULAZNICE

Korisnicima je omogućena i kupnja dnevne obiteljske ulaznice po cijeni od 30 kn, mjesečne ulaznice za odrasle po cijeni od 150 kn te mjesečne ulaznice za djecu, umirovljenike i osobe s invaliditetom po cijeni od 100 kn.

GODIŠNJE ULAZNICE

Za sve one koji se vole kupati cijele godine bez obzira što nije ljeto, prodaju se i godišnje ulaznice za bazene koje će odrasle koštati 1500 kn za jedan bazen ili 1600 kn za sve bazene dok će djeca, umirovljenici i osobe s invaliditetom godišnje ulaznice za jedan bazen plaćati 800 kn odnosno 900 kn za ulaznicu koja vrijedi na svim bazenima.

Moguće je kupiti i karnet za odrasle po cijeni od 130 kn ili karnet za djecu, umirovljenike i osobe s invaliditetom po cijeni od 80 kn.

SIGURNOST NA GRADSKIM KUPALIŠTIMA

Na plažama gradskih kupališta, radnim danom od 10:00 do 18:00 sati te vikednima i blagdanima od 10:00 do 19:00 sati dežurati će kvalificirani spasioci.

U isto vrijeme će na oba kupališta u isto vrijeme biti dostupna prva pomoć i dežurni liječnik.


Komentari