PLANULE ZG VREĆICE! Doznali smo koliko ih je dosad prodano, a građani se požalili da bezuspješno obilaze trgovine

Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX

Dva dana prije starta novog sustava odvoza otpada u Zagrebu obvezne ZG vrećice razgrabljene su iz zagrebačkih trgovina.

Kako su nam potvrdili iz ZG Holdinga, dosad se prodalo više od 450.000 paketa, a obzirom na to da jedan sadrži deset vrećica, to znači da su se Zagrepčani već opskrbili s više od četiri i pol milijuna plavih vrećica.

Koliko dobro ide prodaja iznenadili su se i u samom ZG Holdingu. Ističu kako su jako zadovoljni odazivom jer to znači da su građani dobro prihvatili novi model odvoza otpada koji počinje prekosutra.

Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX

Rekli su nam kako se najbolje prodaju paketi s najmanjim vrećicama od 10 litara te ih je u nekim trgovinama već ponestalo. Građani ipak nemaju razloga za zabrinutost da će ponestati nekih vrećica, poručili su iz Holdinga, jer se svakodnevno nadopunjavaju zalihe u trgovačkim centrima i drugim prodajnim mjestima, pa ako ih negdje trenutačno i nema, ubrzo će stići nove.

Inače,, brojni su se čitatelji već javili našem portalu s informacijama kako u mnogim trgovinama u kojima su htjeli kupiti upravo te najmanje vrećice više nisu imali tih pakiranja već samo onih većih s vrećicama od 20 litara i 40 litara. Kako su nam rekli čitatelji, obišli su i po nekoliko trgovina, ali paketa s vrećicama od 10 litara više nije bilo za kupiti.


Komentari