Pernar šokirao objavom: ‘Tomašević je trebao posjesti za stol ljubavnicu i ženu…’

FOTO: Facebook / Ivan Pernar

Požeško-slavonski župan Alojz Tomašević priveden je zbog obiteljskog nasilja, a svoj pogled na cijelu situaciju dao je i najosebujniji hrvatski političar – Ivan Pernar.

Dok su jedni mediji žestoko napali HDZ-ovog župana, drugi su ublažavali cijelu situaciju. Ipak, Ivan Pernar je odlučio komentirati ovu dramatičnu priču kroz bračne savjete. Ozbiljno je shvatio medijska naklapanja kako je Tomašević imao ljubavnicu te se osvrnuo na monogamne odnose, ustvrdivši kako bi možda bilo bolje za župana da si je našao ženu koja će tolerirati ljubavne izlete.

Župan je tako, po riječima Pernara, da nije licemjer trebao posjesti svoju navodnu ljubavnicu i svoju suprugu Maru za isti stol te im iskreno reći što ga muči. Nisu sve žene isključive, konstatira Pernar.

Da vam ipak ne bi uskratili zadovoljstvo čitanja mudrosti po Pernaru, prenosimo vam post u cijelosti.

“Čitam baš o HDZ-ovom županu koji je po iskazu žene imao ljubavnicu koju žena očito nije mogla trpjet.

Kaže žena da je zbog svađa oko te ljubavnice nasilje i počelo prije dvije godine.

Nažalost, da je Alojz Tomašević bio iskren, rekao ženi “sjednimo za stol” i objasnio joj cijelu situaciju, da voli još jednu ženu i da ako ona to ne može prihvatiti, da se rastao od nje.

Niti bi bilo nasilja, niti svog ovog medijskog cirkusa. Sjećam se da je Kerum to napravio, javno uživo na TV-u je rekao da se zbog druge žene rastaje i nitko ga zbog toga nije napadao ili osuđivao, a idući dan više nitko nije pitao za to.

Ali Alojz je kao i drugi HDZ-ovci bio licemjer, ako je za vjerovati ženi, javno je zagovarao obiteljske vrijednosti, a ženu varao iza njenih leđa i pritom ju mlatio.

Zašto? Zato što se bojao što će selo reći ako se razvede. Na kraju, o njemu sada ne priča selo nego cijela država.

Ako se nalazite u istoj situaciji kao i Alojz, pokušajte posjesti za isti stol ženu i ljubavnicu, recite im što osjećate prema jednoj i drugoj i da više ne možete lagati i sebe i njih.

Pitajte ih što napraviti, ako žena ne može prihvatiti to da imate ljubavnicu, onda nastavite život s onom koju više volite.

Idealno je da ste iskreni prema ženi od početka, da joj kažete da ste ženskar i ako joj smeta to što imate još jednu ženu uz nju, da niste čovjek za nju jer će kasnije doći do svađa i ovakvih bolnih scena za sve, a pogotovo za djecu.

Nemojte lagati ženu da ćete biti vjerni samo njoj isključivo zato da pristane na brak s vama jer će tom braku kad tad doći kraj. A čak i ako opstane, pitanje je kakva će biti njegova kvaliteta.

Radije tražite ženu kojoj to ne smeta, žene su različite, nisu sve isključive. Tako ćete izbjeći laži, skrivanje, licemjerje, glumu i sve ostalo što dolazi s tim”, napisao je Pernar na svom Facebook profilu.


Komentari