PAVO KOSTOPEČ KRENUO U UTRKU ZA ŠEFA GRADSKOG HDZ-A: Pred mnoštvom istomišljenika predstavio svoj program

FOTO: Facebook

Pred vladajućim HDZ-om su unutarstranački izbori, a nedugo nakon toga, birat će se i novi šefovi gradskih ogranaka. Posebno će zanimljivo biti u HDZ-u Grada Zagreba, gdje se po kuloarima šuška o nekoliko pretendenata koji ciljaju na čelnu poziciju.

No, službeno je svoju kandidaturu najavio i objavio tek jedan kandidat, Pavo Kostopeč, koji je danas pred dvjestotinjak istomišljenika predstavio svoj program. Kostopeč je inače abdominalni kirurg u transplantacijskom timu KB Merkur, a njegovu je kandidaturu podržao i Ivan Kujundžić, bivši zastupnik u Gradskoj skupštini Grada Zagreba, a danas kandidat za mjesto potpredsjednika HDZ-a.

Kostopeč je nakon predstavljanja svojeg programa kazao kako je o svojoj kandidaturi razgovarao s relevantnim ljudima iz vrha stranke, kao i sa samim premijerom, kojeg podržava na nadolazećim unutarstranačkim izborima.

Iako je Kostopeč jedini kandidat koji je do sada službeno potvrdio svoju kandidaturu za šefa gradske organizacije, a koja se baš i ne nalazi u najsjajnijoj situaciji, posebice u svojim koalicijskim odnosima s partnerom Bandićem i njegovom strankom, za to su se mjesto spominjala i neka druga zvučna imena.

I dalje se šuška kako bi se kandidrati mogao aktualni šef Andrija Mikulić, tajnik Ivan Ćelić, a posljednjih su dana u stranačkim kuloarima sve glasnija naklapanja kako bi se za mjesto šefa zagrebačkog HDZ-a mogao kandidirati i aktualni ministar zaštite okoliša i energetike, Tomislav Ćorić.


Komentari