PARTNER JU PRETUKAO DO SMRTI I IZBOLIČIO LICE? Susjedi čuli zapomaganje, ali nisu reagirali…

Ubit će me, ubit će me!, vrištala je Marijana Lončarić (38) u stanu na Samoborskoj cesti u Zagrebu u noći na nedjelju. Susjedi su navodno čuli njen vapaj, no zbog glasne glazbe koja je svirala u stanu nisu znali što učiniti, piše 24 sata.

Naime, njezino beživotno tijelo na krevetu su našli u nedjelju oko 16 sati.

Glava joj je bila potpuno krvava i otečena, a njezino lijepo lice gotovo neprepoznatljivo od ozljeda. Krvi je, kako neslužbeno doznajemo, bilo i po jastucima i posteljini. Liječnici su mogli samo konstatirati smrt. Policijske patrole brzo su okružile zgradu i okolicu Samoborske ceste, u kojoj je Marijana živjela. U postaju su doveli i jednog muškarca. Navodno je riječ o njezinu partneru, s kojim je duže vrijeme bila u vezi.

”Uhitili smo jednu osobu koju povezujemo sa smrću žene. Ona je na ispitivanju, a cijelo kriminalističko istraživanje je još u tijeku” kazao je Danijel Žugel, načelnik zagrebačkog Sektora kriminalističke policije.

Inače, policija je često dolazila u Marijanin stan. Marijana Lončarić u Zagreb se doselila nakon završene srednje škole. Na profilu na LinkedInu navela je da je referentica u GSKG-u, podružnici Zagrebačkog holdinga. U stanu u kojem je živjela, susjedi su nam rekli da je više puta policija intervenirala zbog buke. Bila je u dugogodišnjoj vezi.


Komentari