PAO DILER IZ VELIKE GORICE: Policija privela 36-godišnjaka, pronašli mu hrpu droge

Foto: PUZ

Još jedan diler završio je iza rešetaka. U kući na području Velike Gorice 36-godišnjak je skrivao preko pet kilograma amfetamina i preko kilogram konoplje.

Foto: PUZ

Sumnja se da je protivno odredbi članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje, nabavljao veće količine konoplje tipa droga i amfetamina koje je skrivao, vagao i prepakiravao u stanu kuće na području Velike Gorice. Pripremljenu drogu, 36-godišnjak je preprodavao na nezakonitom tržištu.

Foto: PUZ

Pretragom stana koji koristi osumnjičeni, policijski su službenici pronašli ukupno 1.118,8 grama konoplje tipa droga pakirane u 63 plastične vrećice i 5.076,6 grama amfetamina pakiranog u deset plastičnih kutija i vrećica, kao i digitalnu vagu, uređaj za vakumiranje te novac za koji se sumnja da je pribavljen prodajom droge, izvijestila je zagrebačka policija.

Foto: PUZ

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnesena nadležnom državnom odvjetništvu.

Komentari