PAD ZAGREBAČKE BANDE Uhićen posljednji član opasne Milakovićeve ekipe, poznato i gdje se skrivao

Foto: Facebook

Opasna zagrebačka banda doživjela je konačni pad uhićenjem 32-godišnjeg Ivice Krstanovića. On je bio jedini od ukupno osam osumnjičenika koji je izbjegao uhićenje prije 20 dana u akciji USKOK-a.

Skrivao se u centru Zagreba

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji, Krstanović je uhićen u unajmljenom apartmanu u centru Zagreba. Navodno ga je uhitila MUP-ova ekipa za potrage te je odveden direktno u Remetinec.

Podsjetimo, krajem prosinca, policija i USKOK su osumnjičili osam osoba, predvođenih Viktorom Milakovićem,  za postavljanje eksplozivnih naprava pod domove osoba s kojima su bili u zavadi. Među metama je bio i USKOK-v okrivljenik iz akcije “Tebra” Tomislav Sučić. Ispred njegova stana na Laništu postavljena je bomba, no nije bilo teže ozlijeđenih osoba. Povod napada bio je to što se Sučić u zatvoru sukobio i ponizio Lea Zdenjaka, kuma od Viktora Milakovića. Sličan napad planiran je i na stan u kojem je živjela obitelj Tomislava Sablje, inače Sučićeva kuma. Osumnjičenima se na teret stavlja i da su jednog muškarca pokušali likvidirati pištoljem jer im je bio dužan za drogu.

Uhićenog Krstanovića sumnjiči se da je prije napada na Sabljinu obitelj nadzirao stan zajedno s Janom Andabakom i da je nabavio automobil kojim bi se služili pri napadu, a na njemu su bile ukradene registarske oznake.

Komentari