PACKA IZ SRBIJE! MUP prozvao Plenkovića da svojim komentarima ne ometa njihov rad

Foto: Goran Kovacic/Pixsell

U četvrtak je premijer Plenković komentirao slučaj nestalog Mateja Periše te kazao da je u svakodnevnoj komunikaciji s ministarstvima, a da ona komuniciraju sa srpskim tijelima.

Rekao je i da ne može komentirati tuđe izjave te da nije bitno što je rekao Aleksandar Vulin.

“Važno mi je da doznamo što se dogodilo”, kazao je Plenković.

Nije dugo trebalo čekati na odgovor iz Srbije

“Povodom izjave hrvatskog premijera, poručujemo da nije važno što je rekao Aleksandar Vulin, nego što je rekao ministar policije Srbije, sumirajući rezultate istrage o nestanku Mateja Periše je vrlo važno.

Svi policijski službenici Policijske uprave Beograda, kao i pripadnici riječne jedinice, ronioci Žandarmerije, UKP-a i svih ostalih poslova, ne tražeći godišnji odmor i radno vrijeme, daju sve od sebe da se problem nestanka riješi i da se sazna istina. To bismo učinili za svakog čovjeka, a jedino nas ne zanima državljanstvo ili nacija čovjeka kojeg tražimo.

Plenković nema poštovanja prema radu srpske policije i to nas, nažalost, ne čudi niti iznenađuje. Pozivamo gospodina Plenkovića da pokaže poštovanje prema obitelji nestale osobe i da svojim besmislenim komentarima o nestanku mladića, gosta Beograda, ne ometa rad pripadnika MUP-a”, objavljeno je na službenim stranicama.

Komentari