Ovo zasigurno niste znali! Domaći proizvođač otkrio: Evo čime su nakljukana jaja iz dućana

Pixabay

Drago Komes mladić je u čijoj se poljoprivrednoj radionici proizvode prava domaća jaja, od kako voli istaknuti kokica koje šeću njegovim dvorištem. Inovativni Drago ide u korak s vremenom pa tako jaja njegovik koka prodaje i na popularnom Facebooku te ih sukladno dogovoru osobno dostavlja svojim kupcima.

Uskrsni blagdani idealna su prilika da se osvjestimo važnosti pomaganja malim proizvođačima, ali jednako tako oni su i prilika da kupujemo zdrave, domaće proizvode. No, naš vrijedni sugovornik Drago tvrdi da je kupnja domaćih jaja u svakom slučaju bolja opcija.

”Prije svega ishrana koju koke pojedu pa I život koji vode. Naše hodaju na 2000 kvadrata I jedu sve što nađu plus žito. U prirodi one jedu zemlju, pijesak I sve ono što im je potrebno.da pronađu kalcij za ljusku, dok kod kupovnih jaja koke to ne mogu pronaći u prirodi I onda im se to daje iz razno raznih vitaminskih pripravka I koncentrata..I na taj način jaja nemaju okus domaćih, a ni boju”, objašnjava ovaj marljivi mladić te dodaje kako jaja u trgovačkim centrima nisu povoljnija od onih domaćih jer on jaja svojih koka prodaje za 1,30 kn.

Ipak, složiti ćete se sve i da su koju kunu skuplja, kada vidite koliko volje i entuzijazma stoji iza malih poduzetnika i poljoprivrednika, koji zauzvrat nude kvalitetan domaći proizvod nije teško zagrebati dublje po novčaniku.


Komentari