Ovo nismo znali, još jedna važna osoba napustila Severinu, pa se sad mora pravdati da nije žicala novac od države”

Nakon što je u javnost procurilo kako je Severina predala papire za mjere Vlade kako bi dobila minimalac, javili su se i iz njenog tima te to sve skupa demantirali.

Izjavili su kako je mjera zatražena bez njene suglasnosti, od strane njenih suradnika, no takve ovlasti jedino je imala prokuristica Antonela Belamarić, prenosi 24sata.

Ona pak, navodno više ni ne radi za Severinu, iako, upitana o tome od strane 24 sata, to nije opovrgnula niti potvrdila.

“Nisam predala taj zahtjev niti imam ikakve veze s tom pričom”, kazala je.

No, Severina je svemu brzo došla na kraj, čim je saznala, zatražila je povrat sredstava i pokrenula je postupak za opoziv, napisali su u priopćenju.


Zanimljivo je da je tim poznate pjevačice u samo par mjeseci napustilo nekoliko ljudi, a čak se govorkalo kako ju je napustio i glavni čovjek koji je danas slao priopćenja i branio je, Davor Grgin. On, očito nije otišao, ali napustili su je dugogodišnji menadžer Tomica Petrović, dugogodišnji stilist Petar Trbović, Edvin Softić, basist Henry Radanović, šminkerica Dajana Pajkić i fotografkinja Jelena Balić.

Komentari