Ovo ne smijete propustiti: Najpovoljniji obiteljski odmor čeka vas na Lošinju

Lošinj Hotels & Villas

HrvatskaOtok Lošinj savršena je destinacija za odmor, bilo da želite nakratko pobjeći iz grada ili planirate duži odmor s obitelji. Lošinjska Sunčana uvala, osim po prekrasnoj prirodi, šljunčanim plažama, poznata je i po tome da u svome okrilju krije pravi hotelski raj za roditelje i djecu svih uzrasta. Riječ je o Family Hotel Vespera koji se nalazi nadomak mora, svega 20 minuta šetnje od centra Malog Lošinja.

Lošinj Hotels & Villas

Lošinjski Family Hotel Vespera se nalazi u udruženju Kinderhotels Europe. Hotel je prilagođen za djecu svih uzrasta, ali i za roditelje, kako bi odmor na Lošinju ostao u sjećanju kao najljepša uspomena za sve članove obitelji. Vespera odiše veselim i šarenim bojama i potpunosti je uređen po mjeri djece – od recepcije preko prostranih obiteljskih soba do večere u prostoru restorana namijenjenom upravo njima.

Lošinj Hotels & Villas

Roditelji koji se odluče na odmor s djecom u Vesperi na raspolaganju imaju dječju opremu, jaslice te mogućnost individualnog čuvanja djeteta. U sklopu hotela osmišljen je i poseban kutak u kojem mame i tate mogu pripremati obroke za svoje mališane. Nakon što se dobro najedu i kvalitetno naspavaju, djeca će biti puna energije za uživanje u morskim ili sportskim aktivnostima ili igru na otvorenom.

Lošinj Hotels & Villas

Za vesela obiteljska druženja i cjelodnevnu zabavu preporučamo Family Acqua Fun kompleks vanjskih bazena s morskom vodom. Uz 3,000m² Family Acyua Fun kompleksa, cijela obitelj može se zabavljati na igralištu te uživati u različitim sportskim sadržajima. Boravak na lošinjskom zraku godit će svima, a posebice najmlađima, dok će se stručni pedagozi, animatori i maskote hotela Pino i Pineta pobrinuti da djeca aktivno sudjeluju i zabavljaju se u edukativnim radionicama i animacijskim grupama.

Lošinj Hotels & Villas

Osim zbog mnoštva zabavnih sadržaja za djecu i roditelje, Family Hotel Vespera omiljen je i zbog svoje lokacije. Ispred hotela nalazi se jedna od najljepših i najčišćih plaža na Jadranu – plaža Veli žal. U Sunčanoj uvali vidjet ćete neke od najljepših zalazaka sunca u ovom dijelu Jadrana, a preporučamo da se s obitelji uputite na izlet gliserom i okupate se i na drugim prekrasnim plažama lošinjskog otočja. Iskoristite Best Available Rate ponudu i već danas rezervirajte po povoljnim cijenama obiteljski odmor na Lošinju koji ćete pamtiti do kraja života. Detalje ponude i rezervacije provjerite na losinj-hotels.com.


 

 

Komentari

loading...
-->