OVO NE SMIJETE PROPUSTITI! Exposure Music Festival dovodi svjetski poznate kantautore

Facebook.: Exposure Festival

Jeste li spremni za još jednu glazbenu poslasticu? Ovog puta mjesto događanja je Velika Gorica, odnosno Ranch Kurilovec, a vrijeme je 14. do 15. lipnja.

O ČEMU SE RADI

Riječ je Exposure Music Festivalu, odnosno izložbi kantautora koji svoje pjesme žele predstaviti široj publici. Ovaj međunarodni festival traje dva dana, a okupit će 16 vrhunskih kantautora iz cijelog svijeta na 8 pozornica u Velikoj Gorici u Parku dr. Franje Tuđmana. Ulaz na festivan i after party je besplatan.

Jedini kriteriji za sudjelovanje su: kvaliteta izvođača, te sposobnost kantautora da se uklope u festivalsku atmosferu koja je prijateljska, lagana, tolerantna i inovativna.

Ovo je prvi festival ovakvog tipa u Hrvatskoj, iz godine u godinu privlači sve veći broj zainteresiranih, pomažući u predstavljanju svjetske kantautorske scene u najboljem svjetlu.

TKO NASTUPA? 

Fiore Lazzerini je talijanska folk-pop glazbenica koja iza sebe ima studijsko izdanje objavljeno ove godine. Uz niz nastupa po Italiji i Sloveniji, posjetila je već i Hrvatsku, a ovog puta se vraća na Exposure Music Festival.

Zelisko je glazbenik iz Poljske, ali već više od 20 godina živi i djeluje u Španjolskoj. Jako dobru večer u prekrasnom ambijentu Rancha Kurilovec, Zelisko će dodatno obogatiti svojom rock-blues fuzijom koja je dodatno začinjena s jazz i etno ritmovima.

Daisy Dives mlada je kantautorica s trenutnom adresom u Zagrebu koja sama producira vlastitu glazbu. Uz koketiranje s akustičnim melankoličnim pjesmama te inspirirana post punk pokretom, Daisy formira svoj glazbeni izričaj prepoznatljiv po spoju nježnog vokala i sanjivog zvuka gitara.

Ovo su samo neki glazbenici koji će uveličati ovaj glazbeni događaj!


Komentari