OVO JE SVIJETU NESHVATLJIVO: Evo zašto obitelj Rončević nikad neće odustati od prodaje kuće!

Foto: Kalelarga.info

Mediji izbjegavaju govoriti da je obitelj Rončević sve svoje predala Bogu

Najveće čudo ove korizme svakako je Mila Rončević, djevojčica oboljela od leukemije a koja je cijeloj Hrvatskoj dala priliku za korizmenu ljubav, za dobro, za milost i milosrđe, za val ljudskosti koji je toliko bio potreban ne samo njoj nego i svim onim ljudima koji su sudjelovali svojim molitvama i milosrđem za taj jedan mali predivan život i poslužili Gospodinu da učini čudo!

Otac male Mile čak napominje da nam je svima bila potrebna Mila da se u ovoj korizmi očistimo svojih grijeha u izjavi prepunoj čudesne vjere koju samo Gospodin može dati srcu, a koju ovaj svijet teško razumije.

Bog nam ne jamči da će Mila ozdraviti, ali znamo kamo će ona ako sve to za nas ne završi sretno. I zato se ne bojim za malenu, ali bi mi bilo jako teško da ode, pogotovo nakon što je ujedinila cijelu Hrvatsku, spasila neku drugu djecu i nama dala priliku da se očistimo od nekih svojih grijeha“ – rekao je Milin otac za Večernji list.

Dodali su i da je nemoguće nagovoriti ih da prodaju kuću jer nisu u pitanju oni, nego ZAVJET koji su dali Bogu i koji je nemoguće prekršiti.

 „Ni jedna peticija za zadržavanje kuće, humanitarna akcija ili nagovaranja prijatelja ne mogu utjecati na našu odluku. To nema veze s novcem uplaćenim za Milino liječenje, nego smo supruga i ja tako odlučili i zavjetovali se, a želimo i poručiti ljudima da trebamo funkcionirati na osnovi zajedništva i međusobnog davanja. Najbitnije je pomoći drugima, onima kojima je pomoć potrebna, zato smo novac ponudili za liječenje dječaka.“

„Milu su spasili dobri ljudi i Božja pomoć, a supruga i ja stojimo iza svojih riječi sveukupnom imovinom i cijelim svojim bićem. Zahvaljujući ljudima koji su se odrekli kruha i ručka, jedna teško bolesna djevojčica dobila je šansu.  – rekao je Marin zbog čije vjere i mi znamo da je Mila kao i njezina obitelj potpuno sigurna u najboljim rukama našeg Gospodina.

Hvala ti  Bože za ovu obitelj koja nam je u ovoj korizmi dala šansu da budemo bolji ljudi!


Komentari