Ove haljine ne kupujte, a ako ih vidite na nekome odmah obavijestite policiju!

Instagram

Samo dan nakon što je predstavljena nova kolekcija zagrebačke modne dizajnerice Anite Pokrivač, cijela kolekcija je ukradena. Osim kolekcije, razbojnici su iz Šaroline 8 odnijeli i televizor. No, na jednu stvar pritom nisu mislili. Naime, niti jedna od haljina iz nove kolekcije nije prodana te je stoga Pokrivač zamolila svoje pratitelje na Instagramu ako vide na nekome haljine iz nove kolekcije da odmah obavijeste policiju.

Instagram

Ubrzo je podrška počela stizati sa svih strana, neki su joj se javljali s riječima utjehe, dok su drugi dijelili njezinu objavu na svojim Instagram “storyjima” kako bi što više ljudi saznalo za krađu. Dirnuta Anita od srca se svima zahvalila.

“Najdraže i najdraži naši! Želim Vam se od srca zahvaliti na svakoj poruci, što putem društvenih mreža, što putem mobitela. Hvala na svakom telefonskom pozivu. Hvala na svakom sheranju. Neizmjerno Vam puno hvala na podršci i riječima ohrabrenja”, napisala je Anita na Instagramu dodajući kako će se odmah baciti na posao pripremanja nove kolekcije.


Komentari