Ova zagrebačka tvrtka i unatoč koronakrizi svojim će radnicima isplatiti božićnice: Evo koliko će one iznositi

Domain Pictures

Unatoč koronakrizi, u ovoj će tvrtki djelatnici dobiti svoje božićnice.

“Uvijek ističemo, s razlogom, da smo najponosniji na naše djelatnike, jer bez njih ne bismo uspjeli zadržati nivo poslovanja koji smo ostvarili u zadnjih par godina. Svi naši djelatnici su pokazali izniman angažman nakon ponovnog, potpunog otvaranja naših prodajnih centara, koji su radili ograničeno dva mjeseca tijekom ovogodišnjeg lockdowna.

Unatoč tada uzrokovanih gubitaka trudimo se održati primanja na razini prije pandemije. U cjelokupnom programu stimulacija, božićnica je važan dio pa smo ju željeli osigurati i ove godine u visini od 1000 kuna, uz naravno i prigodne poklone za djecu zaposlenika, u iznosu od oko 600 kuna”, poručili su iz Uprave tvrtke PEVEX.

PEVEX trenutno zapošljava oko 2000 djelatnika pa samo ulaganje u božićnicu iznosi oko dva milijuna kuna, što s uskrsnicama i regresom čini ukupnu brojku od preko pet milijuna kuna koje je tvrtka dodatno, uz plaće, isplatila svojim zaposlenicima ove godine. Tvrtka dodatno nagrađuje i brojne zaposlenike zbog iznimnih rezultata. Od 2016. godine prosječna neto primanja narasla su za gotovo 50 posto i trenutno iznose u prosjeku oko 6500 kuna.

Foto: PR

Ove godine PEVEX je nastavio i svoja ulaganja, otvorivši u rujnu novi prodajni centar u
Vinkovcima, 26. po redu. Uz to je preselio svoje poslovanje u Slavonskom Brodu u listopadu i u Makarskoj u studenom, na atraktivnije lokacije i u suvremenije opremljene prodajne centre. Iduće godine planira uložiti u razvoj dostavnih centara u brojnim gradovima, kako bi dodatno unaprijedio svoje poslovanje u Hrvatskoj.

PEVEX je ove godine izdvojio i preko 2 milijuna kuna u sigurnosne i zaštitne mjere kako bi podignuo nivo uvjeta rada i sigurne kupnje u doba pandemije.

Svima koji ulaze u prodajni centar termalni sustav mjeri temperaturu tijela, a ako je ona povišena kupca se diskretno obavijesti o tome te ga se dodatno zaštiti zaštitnom opremom, maskom i rukavicama, uz još jedno dezinficiranje ruku.

PEVEX je kao jednu od zadnjih zaštitnih mjera, za sve svoje prodajne centre, uveo i
zamagljivače koji pretvaraju higijensko sredstvo u aerosol, čime se omogućava bolji prodor u sve dijelove prostora.

Komentari