OTKRIVEN UZROK SMRTI! Objavljeno od čega je preminula kraljica Elizabete II.

Foto: Guliver

Javno je objavljen službeni uzrok smrti kraljice Elizabete II. Britanski telegraf objavio je službenu smrtovnicu u kojoj piše kako je uzrok smrti starost.

Prema smrtovnici, preminula je u 15 sati i 10 minuta 8. rujna. Taj je dokument  sada javno dostupan i pohranjen u britanskom The National Records of Scotland u kojem se čuvaju svi zapisi o rođenjima, smrtima, brakovima, razvodima ali i drugi službeni državni dokumenti.

Smrtovnicu je potpisala njezina jedina kćer kraljevska princeza Anna koja je i provela s pokojnom kraljicom njezin posljednji dan.

Britanski mediji već izvlače i daljnje zaključke i priče iz smrtovnice. Primjerice, da precizno vrijeme smrti pokazuje da su neki od najužih članova obitelji još bili na putu prema Balmoralu u trenutku kraljičine smrti, odnosno gdje se točno koji od članova obitelji nalazio u tom trenutku.

Podsjetimo, kraljica Elizabeta II. je preminula 8. rujna u 97. godini. Na prijestolju je bila od 1952. kada je naslijedila pokojnog oca, kralja Georga VI. i bila je najdugovječniji vladar na tronu.

Kraljica Elizabeta II (Foto: Gulliver)

 


Komentari