Otkriven identitet šeste žrtve masakra na Kajzerici

Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

Otkriven je identitet šeste žrtve stravičnog pokolja koji je jučer na Kajzerici počinio Igor Nađ. Riječ je o Davoru Paušaku, koji je bio u vezi s Josipom Tojagić, sestrom Maje Tojagić s kojom je Nađ imao dijete.

Tridesetšestogodišnji taksist rođen u Vukovaru jučer je oko 21:30 na Kajzerici otvorio paljbu iz vatrenog oružja i usmrtio Maju Tojagić, njenog oca Dragomira, majku Filjku, sestru Joispu, desetogodišnjeg sina Paola iz prijašnje veze i Josipinog dečka Davora Paušaka čiji se identitet otkrio posljednji.

Igor Nađ počinio je samoubojstvo u Brezovici oko 3:30 nakon što ga je policija pozvala na predaju. Njegov monstruozan čin preživjela je samo sedmomjesečna beba koju je Nađ imao s Majom Tojagić.

“Motiv zasad nismo utvrdili. Očevid na mjestu samoubojstva je završen, intenzivno kriminalističko istraživanje traje pa ćemo vidjeti o čemu bi se moglo raditi”, rekao je načelnik zagrebačke policije Marko Rašić.

“Na mjestu počinjenja samoubojstva pronašli smo vatreno oružje s kojim je samoubojstvo izvršeno. Počinitelj je od 2017. godine imao prebivalište kao i žrtve. Možemo potvrditi da je dijete jedne od žrtava i počinitelja, a oružje ilegalno”, dodao je Rašić.


Komentari