Tko je žena koju je napala Lidija Bačić? Donosimo detalje!

Facebook/Kristijana Urem

Na Facebooku su se pojavile fotografije te snimka kojima jedna korisnica optužuje poznatu splitsku pjevačicu Lidiju Bačić za napad i prijetnje.

U  centru Zagreba prema navodima korisnice pjevačica je fizički nasrnula na njezinu majku Ljiljanu Fajfer i majčinu prijateljicu te njezinog psa. Naime, napadnuta žena je novinarka Večernjeg lista. Podsjetimo, Ljiljana Fajfer je stala u obranu svoje bolesne prijateljice, novinarke, nakon što je pjevčica nasrnula na nju kad je ova zakačila njezin retrovizor nakon što je Bačić nepropisno bila parkirana na nogostupu gdje su žene htjele proći.

“Nas dvije nismo mogle proći. Bolujem od karcinoma i posljedica kemoterapija je da nemam ikakav osjet u stopalima. Popiknula sam se na nešto i doista je lupilo kad sam se naslonila na njezin retrovizor. Kad smo prošle kraj auta, ona je izjurila kao furija iz njega… – ispričala je napadnuta novinarka.

“Kad se povukla u auto i udaljila se, ja sam slikala auto odostraga zbog registracija kako bih ju prijavila. Kad je vidjela da slika, opet je izletila iz auta i mene i prijateljicu počela mlatiti. Na mene je tako naletila da sam ja odletila nekakvih 5-6 metara i lupila glavom u zid. Ljiljanu je također pokupila i završila je na podu. Danas mi je Ljiljana rekla da ju boli koljeno – rekla nam ona i dodaje kako je Lidija pobjegla u autu kad je shvatila da je jedna na podu, a druga udarila glavom” – dodala je.

 


Komentari