OPASNO SE BACIO U KAMPANJU! Troskot: ‘Kad postanem gradonačelnik, borit ću se da Trešnjevci vratimo šarm’

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Mostov kandidat za gradonačelnika Zagreba, Zvonimir Troskot opasno se bacio u kampanju za izbore. Povodom toga, posjetio je Trešnjevački trg, iznoseći svoje ideje što treba učiniti kako bi se tržnici na tom području vratio stari sjaj. Na samom početku prozvao je Bandića zbog njegovih impozantnih ideja, kazavši da je ideja s 3D vizualizacijama i neboderima, neodgovoran megalomanski projekt koji se koristi isključio za “mazanje očiju građanima“.

“Naš pristup će biti vrlo efikasan i jednostavan. Natkrit ćemo tržnicu jednostavnom čeličnom konstrukcijom sa pleksiglasom. Stavit ćemo modularno-montažne objekte na samim rubovima tržnice. Takve objekte možemo vidjeti trenutno na području Banovine, a rade ih hrvatski proizvođači koji su manje poznati hrvatskoj javnosti ali svoje proizvode prodaju u Njemačkoj i Austriji gdje su prepoznati”, opisao je Troskot Mostovu viziju.

Dodaje i da imaju ideju i da plac dobije podzemnu garažu kako bi se povećao kapacitet parkirnih mjesta..

“Kad postanem gradonačelnik Zagreba, stvarno ću se boriti da Trešnjevački plac postane čist i da Trešnjevci vratimo šarm, jer to uistinu i je najšarmantniji dio grada i za to se vrijedi boriti”, izjavio je Torskot.

Posjetio je i Sesvete gdje je iznio viziju Sportsko rekreacijskog centra Sesvete, kazavši da je centru nužna obnova te da ga vidi kao zelenu oazu sporta i rekreacije za Sesvećane.

“Ovaj devastirani teren želimo pretvoriti u moderan sportsko rekreacijski centar. Borit ćemo se za to. Nećemo dopustiti privatizaciju javnih dobara”, izjavio je, dodavši da su Mostovci pokrenuli i potpisivanje peticije kojom daje podršku prijedlogu ‘Zelenih i plavih Sesveta’.

Komentari