‘ONA JE GORA OD ČETNIKA, ZAGORSKA SOTONA’ Ovako učiteljica proziva pedagoginju iz Krapinskih toplica

Foto: Robert Anic/PIXSELL

Bernarda Jug, učiteljica je iz Virovitice koja je na svom Facebook profilu objavila video u kojem proziva pedagoginju u Osnovne škole Krapinske toplice koja se ovih dana pod povećalom javnosti našla zbog nenošenja maske dječaka. Inače, Jug je dobila prijavu zabočkog centra za socijalnu skrb jer im je slala uznemirujuće poruke, piše 24 sata.

U video, Jug ističe da je pedagoginja “gora od četnika” i poziva pratitelje da nađu njen profil na Facebooku i da joj pišu. Pedagoginju je prozvala zbog tvrdnje da dječaku nije dozvoljeno da koristi toalet za vrijeme nastave.

“Mi se čudimo četnicima što su radili u ratu, silovali i klali Hrvate, a gledajte ovo u školi. Jedna pedagoginja stoji na vratima tijekom cijelog odmora i ne pušta dijete iz učionice na wc. Zagorska sotona, ljudi jel’ vama jasno koliko je to strašno, ona je gora od četnika. Što biste joj vi napravili da ste roditelji toga djeteta. Nabrusite se, takvih ima četnika. Sada imamo četnika u hrvatskim školama, sotone i ubojice, zlostavljačice”, govorila je Jug.

Izjavila je kako razrednica nije na to reagirala i da je još jedna učiteljica prijetila učeniku preko djece. Jug tvrdi i da dječaku pišu neopravdane sate te da mu ne daju u školu.

“Tek sada će biti rata, tek sada, oni su rat započeli. Moglo je sve mirno i lijepo”, ustvrdila je Jug u videu i pozvala “vaksere”, da ju slobodno napadaju zbog onoga što govori.

“Da sam ja ta žena, ja disala više ne bih. Imate sreće da ja nisam mater, a još više ćaća. Taj ravnatelj i ta žena više ne bi hodali ni pod brnjarom. Takvi nisu zaslužili da rade u školi, da hodaju zemljom. Treba ih poslati na Goli otok pa nek’ kucaju kamen od kamen cijeli dan na suncu, bez vode, bez ičega. Neka mi proba netko reći da pretjerujem. U stanju sam stati pred bilo koju sotonsku kuću i pobijediti ih sama. Jer ja sam u pravu, zagovaram istinu, pravdu. Živi bog je u ovome, a vi ste nule, sotone i vi ste gotovi”, izjavila je Jug u videu, prenosi Telegram.

Za kraj, obratila se ministru obrazovanja Radovanu Fuchsu i upitala ga sljedeće:

“Ministre Fuchsu, reci ti meni koliko si danas puta s**o i pišao? Koliko puta si pijuckao kave, legao, odmarao? Koliko su danas svinje i krave vršile nuždu? Učenik to nije smio, zbog ravnatelja Samsona”, upitala je


Komentari