Omiljeni street food festival vraća se u Zagreb!

Ilustracija Hamburger (Foto: Pixabay)

Dinamičan jedanaestodnevni gastro program, praćen atraktivnim glazbenim događanjima očekuje domaće i strane posjetitelje na zagrebačkom Strossmayerovom trgu od 12. do 22.09. Zagreb Burger Festival powered by TABASCO® poželjet će dobrodošlicu svim ljubiteljima slasnih i sočnih burgera, koji će u bogatoj ponudi birati svoje favorite.

Ove godine najnovije trendove u spravljanju mnogima omiljenih delicija predstavit će dvadesetak burger majstora iz Zagreba, Rijeke, Osijeka i Ljubljane. Na svoje će doći i vegetarijanci koje očekuje odlična vegetarijanska ponuda. U pripremi su i gastro natjecanja te izbor najboljeg burger majstora uz dodatne sadržaje za djecu.

Popularni BEYOND burgeri, u kojima guštaju mnoge svjetske zvijezde, premijerno će se predstaviti upravo na ovom događanju. Uz njih posjetitelji će moći kušati i šarene delicije s neobičnim povrtno proteinskim kombinacijama, šumsko nizinske, lagano “alkoholne”, kao i burgere od kojih se oči “znoje”. No to nije sve, jer uz burgere zamirisat će i sočni steakovi obogaćeni Kikkoman soja umacima, koji su nastali prirodnom fermentacijom prema tradicionalnoj japanskoj recepturi, piše Jutarnji.hr.


Komentari