OGROMNA ŠTETA! Na Lučkom u potpunosti izgorjela automehaničarska radionica, vlasnik ne zna uzrok

Izvor: Facebook

Sinoć je Lučko zadesio požar, točnije automehaničarsku radionicu u tom djelu Zagreba. Nažalost, radionica je u potpunosti izgorjela, kao i sva oprema.  Sveukupno je oštećeno sedam automobila, od kojih su dva vozila sasvim izgorjela, a jedan djelomično. Ostala četiri su oštećena. Vlasnik uzrok požara može samo nagađati. Iz zagrebačke policije potvrdili su da je požar izbio oko dva sata u noći danas.

Kako tvrdi vlasnik za 24 sata, jučerašnji dan završio je kao i svaki.

“Nakon što sam pogasio sve u radionici u uredu sam završavao papire do 18 sati. Kasnije smo otišli spavati. Probudilo nas je tinjanje“, ispričao je vlasnik.

O tome koliko je situacija bila alarmantna svjedoči i činjenica da je su zadnji vatrogasci otišli danas oko podneva. Vatrogasci smatraju da je do požar uzrokovao kvar na instalacijama, što će vještaci dodatno utvrditi u ponedjeljak.

Noćašnji požar garaže u Lučkom u kojem je oštećeno 7 automobila karakterizirala je i velika količina zapaljivih tekućina…

Objavljuje Vatrogasna postrojba ZagrebSubota, 28. studenoga 2020.

 

 

Ukupno devet vozila, odnosno 23 vatrogasaca iz Vatrogasne postaje Novi Zagreb i DVD-a Blato sudjelovali su u intervenciji.


Komentari