Oglasio se Bandić: Evo što kaže o mogućim kaznama za nezbrinjavanje otpada

Damjan Tadic / CROPIX

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić poručio je kako očekuje pismo iz Dinama u kojemu bi ga izvijestili o tome što žele sa stadionom, istaknuvši kako će on učiniti onako kako budu željeli.

“Ono što Dinamo i navijači budu htjeli, mi ćemo napraviti. Ako budu htjeli da to izrežemo i otpeljamo na Jakuševec i napravimo isti stadion tamo na istom mjestu veličine 25 do 30 tisuća ljudi, mi ćemo to napraviti. Ako budu željeli nešto drugo, onda ćemo to također zajedno napraviti”, rekao je Bandić.

Istaknuo je kako očekuje pismo iz Dinama nakon uzvratne utakmice s norveškim Rosenborgom idući tjedan, dodavši kako je ponosan na sve što se trenutno događa u zagrebačkom nogometnom klubu, posebno na rezultat koji postiže.

“Bjelica je uštimao taj orkestar savršeno, nema više intervencija s klupe, nema cirkusa. Gledatelji su se vratili na stadion jer kazalište bez publike nije kazalište, stadioni bez publike nemaju svrhu jer se igra pred publikom. Ponosan sam i kao gradonačelnik i kao peti počasni predsjednik Dinama u povijesti kluba”, dodao je Bandić.

Bandić je, usput, potvrdio da Zagreb ima problema s otpadom, ali vjeruje kako će gradska Čistoća taj problem i riješiti. Najavljuje i kažnjavanje svih onih koji nepropisnu odlažu otpad po gradu, naglasivši da “nijedan pošteni Zagrepčanin neće biti kažnjen”.

“Zagreb će biti zadnji koji će napisati kaznu za svoje građane, ali da ćemo odvojiti žito od kukolja, to hoćemo. Kaznit ćemo one koji bi pod okriljem noći, a naći ćemo načina kako, trpali smeće u tuđe košare, a da građani umjesto njih plaćaju”, poručio je gradonačelnik.


Komentari