Oglasili se iz bolnice u kojoj je Tot preminuo: ‘Nadamo se da će nadležne institucije uskoro rasvijetliti slučaj’

Screenshot Facebook

Iz Kliničkog centra “Majka Tereza” u Skoplju, u koji je hrvatski rukometaš Denis Tot primljen nakon kobne noći, poslali su priopćenje u kojem su se osvrnuli na tragičnu događaj.

Navode da je Tot primljen bez znakova života te bez vidljivih ozljeda. Odmah je krenula reanimacija pacijenta te su pozvani svi dostupni timovi.

“Najoštrije osuđujemo sva nagađanja o transparentnosti ovog tragičnog događaja. Na početku smo isticali težinu stanja u kojem je pacijent primljen i sve pokušaje reanimacije. Nadamo se da će nadležne institucije uskoro rasvijetliti slučaj. Još jednom izražavamo najdublju sućut obitelji zbog njihovog gubitka”, stoji u priopćenju klinike te se dodaje da je pacijent preminuo 24 sata nakon borbe za život, piše Večernji list.

“Tijelo, bez vidljivih znakova nasilja i nepoznatog uzroka smrti, predano je Institutu za sudsku medicinu na obdukciju kako bi se razjasnilo zašto je srce prestalo raditi i što je točno uzrok smrti. Prilikom prijema u Hitni centar, MUP je obaviješten o stanju pacijenta. Tijekom jučerašnjeg dana cjelokupna dokumentacija predana je Državnom odvjetništvu. Danas je medicinska dokumentacija dostupna i u Državnom zavodu za zdravstveno osiguranje” dodaje se u priopćenju.


Komentari