OGLASILA SE I POLICIJA OKO KAOSA NA DOLCU! Huligani ne miruju: ‘Uletjeli su unutra i krenuli bacati stvari na pod i udarati’

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

U centru Zagreba ponovno su se sukobili navijači Dinama i West Hama. Incident se ovoga puta dogodio ispred jednog kafića na Dolcu u popodnevnim satima. Letjele su stolice, preplašeni turisti su se razbježali, cijela situacija djelovala je kaotično.

O svemu se oglasila i Policijska uprava zagrebačka.

“Policijski službenici su danas, 17. rujna oko 15.20 sati, temeljem zaprimljene dojave pružili intervenciju na zagrebačkom Dolcu ispred ugostiteljskog objekta povodom događaja za kojeg će se kriminalističkim istraživanjem utvrditi o čemu se radi.

Kriminalističko istraživanje ide u cilju razjašnjavanja okolnosti događaja u kojem nema ozlijeđenih osoba te utvrđivanja relevantnih činjenica sukladno kojima će se poduzeti daljnje zakonom propisane mjere i radnje”, poručili su iz PUZ-a.

Jedan od gostiju kafića za 24 sata otkrio je kako je to izgledalo kada su navijači uletjeli u lokal.

“Uletjeli su unutra i krenuli bacati na pod stvari i udarati. Gurnuo sam curu van sa strane tako da prva pobjegne van, ali na nju je tad naletjelo jedan od tih ljudi. Potpuno joj je uništen analogni fotoaparat. Ja sam krenuo za njom, a jedan pripadnik te ekipe me na vratima udario šakom u glavu i pao sam. Imam veliku masnicu i natečeno mi je lice, a desna strana tijela mi je razderana”, otkrio je jedan od svjedoka i dodao da je policija fotografirala njegove ozlijede.

“Tu su došli neki Boysi, zaletjeli se na Engleze. Počeli su bacati stolice, ali nije bilo strašno. Sad se Englezi nabrijavaju pa policija razgovara s njima”, otkrio je još jedan od očevidaca.

Vlasnik kafića poručio je da materijalna šteta iznosi od oko 200 do 300 eura.


Komentari